Štýl

Top sedem tričiek, ktoré musíte mať

"Topy sú súčasťou každodenných outfitov, akosi sa však pozabúda na dôležitosť ich výberu. My vám prinášame sedem tipov na tie, ktoré budú hitmi tejto sezóny!"

Diana Vaculová, 16. mája 2014 12:00
Ann Christine Foto: Ann Christine


Zdajú sa vám niektoré tričká nezaujímavé či nudné? Alebo práve naopak, máte pocit, že veľa topov v nákupných centrách je extravagantných a na bežné nosenie nevhodných? Možno len potrebujete poradiť, po ktorých by ste mali siahnuť a ako by ste ich mali správne skombinovať. Inšpirujte sa spolu s nami!

Vzory


Vzory, vzory a ešte vzory. Áno, určite by vo vašom šatníku nemal chýbať aspoň jeden kúsok v leoparďom či inak zaujímavom vzore. Prečo? Pretože tieto tričká už dávno nenosia iba extravagantné dámy. Sú vhodné aj pre tie hanblivejšie z nás. A zároveň sú in. Keď ich však budete kombinovať, vyhnite sa výrazným doplnkom či nohaviciam. Top bude na vás sám o sebe dostatočne pútavý.
H&M Foto: H&M

Šedá myš


Máte pocit, že ak sa oblečiete do šedého trička, budete absolútne nezaujímavá, nudná, prehliadnuteľná? Mýlite sa. Ak siahnete po takom, ktorý ma zaujímavý strih, vybíjané kamienky či potlač, rozhodne nebudete šedou myškou. Dolaďte ho legínami alebo úzkymi džínsami a skvelý outfit máte na svete.
Jennyfer Foto: Jennyfer

Červená je základ


Vášnivá, výrazná, dráždivá, zvodná. Taká je červená farba a takou môžete byť i vy. Okrem toho, červená funguje aj ako vizážistický životobudič. Ak sa oblečiete po búrlivej noci, cez ktorú ste toho veľa nenaspali, práve do topu v jej odtieni, môžete si byť isté, že vás absolútne rozžiari.
F&F Foto: F&F

Bodkočiarka


Nie, nemáme na mysli tú, o ktorej sme sa učili v škole. Reč je o pruhovaných topoch doladených s guľôčkovými doplnkami. Takto zvolená vizáž vás dokonale omladí a osvieži. Pozor si však dajte na výber nohavíc, respektíve sukní. Lepšie je v tomto prípade siahnuť po tých jednoduchších.
Reserved Foto: Reserved

Vyslovte sa


Dajte si na seba tričko, ktoré o vás niečo preradí. Či už pôjde o text alebo o celebritu, ktorá vás bude v daný deň zdobiť, určite budete pôsobiť originálne a trendy. Doplňte ho boyfriendkami so sakom a váš look tromfne aj tú osobnosť, ktorú budete mať na sebe.
New Yorker Foto: New Yorker

Golier


Golier, to je to, za čo môžeme dizajnérom ďakovať. Nie len, že ozvláštni každý outfit, ale dokáže vytvoriť aj elegantný, nestrojený a štýlový look. V kombinácií s menej výraznými farbami vrškov sa z neho stáva základ šatníka, ktorý nikdy nesklame.
Marks and Spencer Foto: Marks and Spencer

Zažiarte


To, že sú túto sezónu hitmi vzory a výrazné potlače nie je žiadna novinka, ale čo tak ich kombinácia? Práve takýto top by určite nemal vo vašom šatníku chýbať. Jeho výhodou je totiž i to, že ak si zvolíte správny materiál, môžete ním nahradiť aj elegantnú blúzku.
Karen Millen Foto: Karen Millen

Komentáre