Štýl

Trend prichádzajúcej jari: Overal na desiatky spôsobov

"Pohodlný, moderný a zaujímavý, taký je horúci trend jari, overal. Každá žena, ktorá chce privítať jar so šmrncom, ho musí mať! "

Diana Vaculová, 22. januára 2014 6:00
Karen Millen Foto: Karen Millen


S overalmi sa tento rok akoby vrece roztrhlo. V obchodoch nájdete elegantné, športové, casual či dokonca overaly na spanie. Tak prečo po nich nesiahnuť? Dokonale zvýraznia vašu figúru, podčiarknu črty vášho tela a hlavne – sú vhodné na každú príležitosť. Dávajte si však pozor na výber ich strihu a materiálu, keďže v overaloch vynikne každá vaša krivka.

Na večierok


Aj vy patríte medzi dámy, ktoré si jednoducho stále nevedia obľúbiť dlhé róby či výrazne sukne? Siahnite po krásnom elegantnom overale.
H&M Foto: H&M

Do fitka


Vykašlite sa na tepláky, mikiny a nepohodlné obtiahnuté tričká. Oblečte si športový overal, ktorý je vhodný aj do posilňovne.
New Yorker Foto: New Yorker

Na bežné nosenie


Do práce, na stretnutie s priateľmi či na nákupy. Je vhodný na každú príležitosť, stačí si vybrať. A keď budete vyberať nebojte sa okúsiť aj trošku extravagancie.
Karen Millen Foto: Karen Millen

Do postele


A na záver, ten najviac prekvapujúci druh overalu. Presne tak, reč je o overale ala pyžamku. Napriek tomu, že to asi mnohé z vás prekvapí, dnes nájdete bez problémov v obchodoch aj overaly na spanie. Snáď jedinou nevýhodou je, ak sa uprostred noci rozhodnete ísť na toaletu.
Marks and Spencer Foto: Marks and Spencer

Komentáre