Štýl

Doplnky, ktoré vám v novom roku nesmú chýbať

"Ten malý šperk, kabelka či opasok, vďaka ktorým sa cítite o niečo štýlovejšia, vám nesmú chýbať ani v novom roku. Veľký alebo malý, výrazný či fádnejší – všetky majú niečo do seba."

Diana Vaculová, 15. januára 2014 12:00
Ilustračné foto Foto: F&F


Doplnky sa už niekoľko rokov vyvíjajú. Kým v dávnej minulosti ženy ani nepomysleli na vybíjané opasky či kabelky všetkých možných druhov, dnes máme nekonečne veľa možností. To však má aj svoje nevýhody. Niekedy už totiž ani nevieme rozlíšiť, čo ešte je in a čo je už dávno out. V novom roku však prichádzajú aj nové kolekcie, a preto vám ponúkame niekoľko nápadov na tie najmódnejšie doplnky roku 2014.

Kovovina


Kovové náušnice, náramky i náhrdelníky, dokonca i kabelky sú určite tohtoročným hitom. Hodia sa takmer k všetkému, zvýraznia vás, no i to, čo máte práve na sebe. Ak ešte žiadne takéto šperky nevlastníte, neváhajte a zakúpte si ich. Po celý rok vás totiž budú štýlovo skrášľovať.
Parfois Foto: Parfois

Bohato zdobené kabelky i topánky


Áno. Rok 2014 je rokom výrazných doplnkov. Trblietajúce sa či inak zdobené kabelky i topánky sú jednoznačne tou správnou voľbou. Ak ste po nich doteraz siahali iba na plese či inej spoločenskej príležitosti, tentoraz to tak vôbec nemusí byť. Neváhajte ich nosiť s rifľami či inými bežnými outfitmi.
Karen Millen Foto: Karen Millen

Výrazný zips ako doplnok


Na kabátoch, sukniach, nohaviciach, tričkách i pulóvroch. Jednoducho hocikde. Zipsová móda je tu. Ak takéto kúsky v svojom šatníku máte, tento rok ich rozhodne vytiahnite.
Šaty Jennyfer, sukňa Reserved Foto: Jennyfer, Reserved

Opasky


Sú samozrejme súčasťou každého ženského šatníka. Niektoré dámy ich majú skôr z praktických dôvodov, iné sa priam vyžívajú v ich nosení. Pre druhú skupinu platí, aby v tom pokračovali. No a tie, ktoré sú s opaskami opatrnejšie, nebojte sa tento rok siahnuť aj po inom než klasicky čiernom alebo hnedom.
Marks&Spencer Foto: Marks&Spencer

Komentáre