Štýl

Športová móda ako ju nepoznáte

"Pohodlne a prakticky, to áno. Ale prečo nebyť aj počas športovania či relaxu trendy? Ukážeme vám, ako na to."

Diana Vaculová, 29. januára 2014 10:00
F&F Foto: F&F


Pri spojení športová móda si niektoré z vás predstavia tepláky a obyčajné tielko, pre iné je športové odievanie o rifliach, mikinách a teniskách. V oboch prípadoch hovoríme o ležérnom a pohodlnom štýle, ktorý však zďaleka nemusí byť nudný. Na pultoch predajní sa to dnes hemží trendovým športovým tovarom, v ktorom vynikne každá z vás. Na prechádzke v lese, na bežiacom páse vo fitnescentre či pri joge v telocvični.

Základné prvky športového šatníka


Medzi základné zložky tohto druhu módy patria prirodzene tepláky a tielka. No nie také, ako ich doteraz poznáte. Reč je o nových strihoch, ktoré sa priam vykúpali v skicári. V spojení s pestrými farbami či vzormi oživia každý priestor, do ktorého vstúpite. Okúste ich i vy.
Tepláky Desigual, tielko H&M Foto: Desigual, H&M

Zabehnite kilometre v štýlovej obuvi


Nemenej dôležitou súčasťou športového šatníka by mala byť aj kvalitná dámska športová obuv - správnou voľbou sú rokmi overené tenisky. Musia byť v prvom rade pohodlné, čo však neznamená, že nemôžu byť výrazné a zaujímavé.

Teplá a trendy


Presné taká je športová mikina, ktorá vám vo vašej výbave nesmie chýbať. Najlepšie je, ak je termo – tak ostanete zahriate a zároveň vypotíte z tela každú nadbytočnú kalóriu.

Tie z vás, ktoré sa neboja ísť v športovom outfite aj inam, než len do posilňovne, nech sa taktiež neboja zaexperimentovať. Aj také kočíkovanie či nakupovanie môže byť oveľa zábavnejšie, ak budete mať na sebe pestré oblečenie.

Komentáre