Štýl

Sama v posteli? Spávajte odteraz so štýlom!

"Cez deň ako pravá dáma a v noci v starom natiahnutom tričku? Nepodceňujte módu ani počas noci a choďte spávať so štýlom! Máme pre vás výber trendy nočnej bielizne."

Veronika Rosputinská, 30. januára 2014 10:00
Marks&Spencer Foto: Marks&Spencer


Móda je dnes podstatnou súčasťou nášho života, predsa len, oblečenie o nás tiež niečo vypovedá. Kto tvrdí opak, klame. Veď na základe čoho si o človeku vytvárame prvé dojmy? To, ako vpochoduje do miestnosti a čo má na sebe je tým prvým, čo si všimneme.

Nočná bielizeň je pre mnohých na okraji módneho záujmu, vidieť dnes muža v pyžame je skôr raritou. Aspoň ženy by však nemali na svoj štýl zabúdať ani počas noci, najmä teraz, keď je v obchodoch k dispozícii množstvo pyžamových trendov. Dnes vám ponúkneme aspoň zopár z nich.

Pohodlie nadovšetko


Kto ani raz nekúpil na Vianoce mame pyžamo, nech zdvihne ruku. Nikto? Žiadne prekvapenie. Prvú kategóriu sme si preto familiárne nazvali „Pyžamo pre mamu“, teda klasické pohodlné, zväčša bavlnené pyžamo. K dispozícii ho dnes nájdete v desiatkach strihov, farieb a vzorov a ideálne je pre tie z vás, ktorým v zime na zahriatie perina nestačí.

Pleas Foto: Pleas
V zásuvke by však nemalo chýbať žiadnej z vás, aj napriek tomu, že uprednostňujete skôr nočné košieľky či rafinovanejšie kúsky. Klasické pyžamo oceníte vtedy, keď sa vydáte na zimnú dovolenku na chatu do hôr, kde sú chladnejšie noci zaručené.

Vtipné motívy či odvážne košieľky?


Našou obľúbenou kategóriou sú pyžamá s vtipnými obrázkami či nápismi, ktoré rozosmejú partnera, spolubývajúcich či aspoň vás pri pohľade do zrkadla. Pre tie, ktoré posteľ zdieľajú s niekým ďalším, je k dispozícii kategória sexy nočnej bielizne. Určite sa svojmu drahému budete zdať príťažlivejšia v rafinovanej košieľke ako v jeho starom tielku.



Poslednou kategóriou, ktorá je podľa nášho mini prieskumu medzi známymi najobľúbenejšou, sú pyžamové nohavice doplnené klasickým tielkom. Prevládajú kárované vzory, nájdete ich v najrôznejších farbách a strihoch. Rovnako neodolateľne v nich vyzerajú dámy a pánom ich pokojne ponúknite aj bez tielka. Čo poviete, inšpirovali sme vás?

Komentáre