Štýl

Plesová sezóna vrcholí: Inšpirujte sa vášnivou červenou z New Yorku

"Na módnej šou Red Dress Collection sa predviedla aj populárna americká lyžiarka Lindsey Vonnová. Na mólo vybehla s barlami."

Veronika Rosputinská, 12. februára 2014 6:00
Lindsey Vonnová Foto: TASR/AP Photo


Ak ste ešte tento rok nestihli vyraziť nahodená do spoločnosti a vytancovať partnera, nezúfajte. Sezóna tanca a noblesy vrcholí a nejaký ten ples či bál ešte pred nami sú. Ste rozhodnutá, že ich stihnete, no stále nemáte čo na seba? Nechajte sa inšpirovať prehliadkou Red Dress Collection, ktorá bola pred pár dňami odprezentovaná v jednom z módnych centier – New Yorku.

Ako naznačuje už samotný názov prehliadky, spojovacím mostíkom všetkých ponúknutých modelov bola červená farba. Tá je hádam nesmrteľnou klasikou nielen na prehliadkovom móle, ale so železnou pravidelnosťou sa objavuje na všetkých spoločenských udalostiach.

Red Dress Collection Foto: TASR/AP Photo
Nečudo, že po nej ženy siahajú, veď mnohí muži práve červenú farbu stavajú do výšin a označujú ju za najviac príťažlivú v ženskom šatníku. Evokuje lásku a romantiku, ale aj vášeň a vzrušenie a preto sa hodí najmä temperamentným ženám. Ak chcete zažiariť a pritiahnuť pozornosť svojho partnera, siahnite po plesovej róbe práve v tejto zmyselnej farbe.

Hviezdy ju milujú


O červenej ako správnej voľbe sú presvedčené i hviezdy svetového formátu. Tento rok si na odovzdávanie hudobných cien Grammy v červenej róbe vyrazili napríklad Emma Watson, Amy Adams, Mary Lambert, Pink či Gloria Estefan.

Ak chcete červenú róbu ešte viac zvýrazniť, odhodlajte sa k nápadným doplnkom, pokojne v smaragdovo zelenej, kráľovsky modrej či dokonca ružovej. Fantázii sa dnes medze nekladú, no vždy svoj outfit najprv kriticky zhodnoťte, až potom vyrazte do spoločnosti.


INŠPIRÁCIA Z RED DRESS COLLECTION


Komentáre