Štýl

Radíme: Žiarivý a zaujímavý look na každý deň

"Väčšina dám zaškatuľkovala flitre do boxu – na večierky, plesy či nóbl akcie. Veď na každodenné nosenie sú nevhodné. Omyl. My vám ukážeme, ako na to."

Diana Vaculová, 5. februára 2014 6:00
Reserved Foto: Reserved


Napriek tomu, že Silvester je už za nami a plesová sezóna je v plnom prúde, neznamená to, že flitre sú vhodné len na tento druh akcií. Hoci je pravda, že patria k naozaj výrazným prvkom šatníka, zvyšok vášho outfitu v kombinácií s nimi vôbec nemusí zostať nenápadným. Spestrite samu seba a prekvapte svoje okolie dokonalým zladením flitrov so zaujímavými textúrami či vzormi.

Šelma


Každá žena by si mala aspoň raz za čas dopriať ten pocit, keď bude vyzerať ako sexy šelma. Ako na to? Siahnite po leoparďom či inak výraznom vzore a svoju vizáž doplňte flitrami. Budete vyzerať neodolateľne.
Reserved Foto: Reserved

Tartanová princezná


Kárované sukne či rifle - tento módny hit neopustí veľkoobchody snáď nikdy. O to lepšie pre vás. Keďže sú ľahko dostupné, môžete si ich zakúpiť k vašim flitrovým topom. Neprestanete sa čudovať, ako dokonale sa to k sebe hodí.
Nohavice Jennyfer, tričko New Yorker Foto: Jennyfer, New Yorker

Army štýl


Čítate dobre. Army štýl už dávno nie je iba pre sympatických vojakov. Maskáčové nohavice, tričká či dokonca šiltovky vytvárajú s flitrami zvláštny súzvuk, ktorý očarí nejedno kritické oko.
Nohavice Karen Millen, tričko New Yorker Foto: Karen Millen, New Yorker

Výrazné farby


V kombinácií s flitrami vás dokonale rozžiaria. Výrazná, zaujímavá a šik, taká je flitrová móda a taká budete i vy.
Nohavice Jennyfer, tričko Desigual Foto: Jennyfer, Desigual

Komentáre