Štýl

Hviezdy u princa Williama: Emma Watson dáma, Kate Moss bez podprsenky

"Keď vás pozve do svojho zámku princ, určite budete premýšľať, čo si oblečiete. Teda, pokiaľ ste žena. Tentoraz to najlepšie vymyslela mladá herečka Emma Watson, Kate Moss si zas zabudla podprsenku."

Webmagazin.sk, 15. mája 2014 11:00
Emma Watson debatuje s princom Williamom. Foto: TASR/AP Photo


Emma Watson už dávno vyrástla z malého mudrlantského dievčatka Hermiony, ktorá ju, podobne ako jej hereckých kolegov, preslávila na celom svete. Z čarodejnice je dnes elegantná mladá dáma, ktorá jednoznačne patrí medzi šoubiznisové postavy s najlepším vkusom. Málokedy sa stane, že Emma výberom prestrelí.

Pred pár dňami, spolu s ďalšími celebritami, prijala pozvanie od samotného princa! Britský následník trónu William zorganizoval recepciu na podporu záslužnej práce v nemocnici Royal Marsden, ktorá leží v západnom Londýne a v ktorej liečia rakovinu. Túto kliniku mala v obľube aj zosnulá Williamova mama, lady Diana, a mladý princ je teraz jej patrónom.

Do zámku dôstojne


Desať bodov z desať za výber outfitu dávame práve mladučkej Emme Watson. Siahla po aktuálne trendovom kúsku – maxisukni v jemnom šedo-striebristom odtieni, ktorú doplnila elegantnou bielou košeľou a tenučkým opaskom. S citom vyberala aj doplnky a jediným výrazným prvkom jej outfitu bol sýty rúž, ktorý brunetke pristane a často sa na spoločenských akciách objavuje práve s takouto vizážou.

Emma Watson Foto: TASR/AP Photo
Ako jemná dáma sa predviedla aj herečka Cate Blanchett, v dlhých bielych šatách bez akejkoľvek výraznejšej ozdoby však pôsobila trochu fádne. O čosi odvážnejší model zvolila modelka Kate Moss, siahla po šatách s hlbším výstrihom a s priesvitnými detailmi. Na zámok možno mohla zvoliť niečo menej odvážne, keďže úzke šaty, pod ktoré si nedala podprsenku, zvýraznili jej nahé prsia, čo na akcii tohto typu pôsobí mierne vulgárne. Kate, takto radšej do Hollywoodu. Trochu vedľa šliapla aj herečka Helena Bonham-Carterm. Takéto šaty sú hodné slovenského Plesu v opere, nie recepcie u následníka trónu. Na akcii sa objavil aj módny návrhár preslávený najmä seriálom Priatelia - Ralph Lauren.

Takto to vyzeralo na party u princa


Komentáre