Štýl

Módna inšpirácia: Buďte každý deň iná v plisovanej sukni!

"Áno. Módni návrhári, ale aj hviezdy Hollywoodu priniesli tento trend späť! Tu sú tri tipy, ako a kam ju nosiť!"

Diana Vaculová, 26. mája 2014 14:00
Tričko H&M, sukňa Marks and Spencer, sandálky Karen Millen, náušnice Parfois Foto: H&M, Marks and Spencer, Karen Millen, Parfois


Plisovaná sukňa zažila svoj obrovský úspech najmä v 90. rokoch, kedy bola nesmiernym hitom. Móda sa však stále vracia a opakuje, akurát vo vylepšených prevedeniach. Práve preto máte teraz možnosť siahnuť po jej rôznych odtieňoch, potlačiach, ale aj dĺžkach. Voľba je len a len na vás. Inšpirujte sa spolu s nami!

Do kancelárie


Leto je za dverami, a preto nie je nič lepšie, ako mať v šatníku plisovanú sukňu. Nielen, že je pohodlná, ale so správnymi doplnkami s ňou môžete vytvoriť aj trendy kancelársky look. Elegantne pôsobia najmä tie, ktorých dĺžka lemuje kolená. Okrem toho vám v nej určite nebude teplo, pretože je z voľného, priechodného materiálu. Hor sa do toho!
Sukňa Marks and Spencer, topánky a kabelka Parfois a košielka Reserved Foto: Marks and Spencer, Parfois, Reserved

Na party


Chcete byť na party stredobodom pozornosti? Tak potom určite siahnite po plisovanej sukni so zaujímavou potlačou! Nebojte sa experimentovať a investujte aj do extravagantnejších kúskov. Napríklad taká modrá, žltá či červená, to sú farby, ktoré dokonale zvýraznia vaše nohy, ale aj vás ako celok!
Sukňa H&M, tričko Jennyfer, baleríny New Yorker Foto: H&M, Jennyfer, New Yorker

Na všedné dni


Aj keď občas možno zažívate rutinu, plisovaná sukňa vás z nej určite vytrhne. Siahnite po dlhšej, doplňte ju sandálmi, jednofarebným tričkom, výraznými doplnkami a váš jarný fresh outfit je na svete!
Tričko H&M, sukňa Marks and Spencer, sandálky Karen Millen, náušnice Parfois Foto: H&M, Marks and Spencer, Karen Millen, Parfois

Komentáre