Štýl

S mejkapom aj do postele? Jedine s regeneračným!

"Ak aj vy patríte medzi ženy, ktoré sa hanbia ísť odlíčené čo i len vysypať smeti, máme pre vás riešenie. Vyskúšajte nový high-tech mejkap."

Diana Vaculová, 26. februára 2014 6:00
Ilustračné foto Foto: TASR/AP Photo


Každej z nás sa už určite stalo, že po dlhej noci v sebe už nenašla ani kúsok energie na umytie si zubov, rýchlu sprchu či odmaľovanie sa. Chyba. Práve tento večerný proces je totiž dôležitý pre každodennú regeneráciu vášho tela.

Existujú však aj ženy, ktoré musia pracovať dlho do noci, a tak sa ich priestor na zregenerovanie stráca. Práve preto prišli viaceré spoločnosti s nápadom nového druhu líčenia sa. Samozrejme, mnohým z nás je už takzvaný permanentný mejkap viac než známy. Ale dať si vytetovať obočie, linky či nebodaj rúž nemusí vždy dopadnúť fantasticky. A okrem toho, účel tohto líčenia je iba v tom, aby ste sa v rýchlych chvíľach nemuseli maľovať, pretože už budete mať jednu vrstvu na sebe. Čo by ste však povedali na mejkap, ktorý vás nie len skrášli, ale dodá vašej pokožke i sviežosť?

Krásna a zregenerovaná


High-tech mejkap bol vyvinutý pre ženy, ktoré chcú i počas noci vyzerať fantasticky. Či už pre vlastné potešenie alebo preto, aby ich priateľ poznal len akúsi vylepšenú verziu. Ale to nie je všetko, čo tento mejkap ponúka. Okrem vyššie spomenutého skrášľovacieho efektu vašu pokožku i dokonale zregeneruje, na rozdiel od bežných mejkapov, pri ktorých túto funkciu plní odličovanie.

Ako na to?


Novinkou je mejkapový základ, ktorý vydrží až 25 hodín. Ten si nanesiete a ak vám look takzvanej „prirodzenej krásky“ nestačí, môžete ho doplniť i high-tech rúžom či maskarou. Okrem toho, že budete vyzerať vynikajúco aj o tretej ráno, high-tech prípravky sľubujú i vyživenie a regeneráciu vašej pleti. Kto by už len takémuto dva v jednom odolal?

Popularita týchto produktov stúpa každý deň. Stále však existujú dámy, ktoré si nie sú isté ich správnou voľbou. Za vyskúšanie nič nedáte a tak sa o nich pokojne informujte v predajniach s dekoratívnou kozmetikou. Asistentky vám poradia nielen značku, ale aj konkrétny typ vhodný pre vašu pleť.

Komentáre