Štýl

Nová generácia zimných búnd s.Oliver je šetrnejšia k prírodným zdrojom

"Ako sa pomaly ochladzuje, potrebujeme teplejšie vrstvy, ktoré sú pohodlné a zároveň štýlové. "

OTS, 27. októbra 2023 15:53
Foto: s.Oliver
V outdoorovej kolekcii s.Oliver nájdete rad zimných búnd, v ktorých vám bude príjemne teplo od jesene až do jari. Rozmanité strihy a rôzne úrovne zateplenia poskytujú široký výber podľa individuálnych potrieb zákazníčky, či zákazníka.

Novú generáciu zimných búnd, ktorá je šetrnejšia k prírodným zdrojom, definuje inovatívny proces farbenia v kombinácii s použitím recyklovaných materiálov. Látka je farbená pomocou CO2, ktorý sa skvapalňuje pod tlakom. Použitý CO2 dokážeme zachytiť a opakovane použiť v ďalšom procese. Okrem toho, vonkajšia látka ako aj výplň búnd je vyrobená zo 100% recyklovaného polyesteru. „Farbiaci proces NewGen Fabric predstavuje ďalší krok vpred na našej ceste k väčšej udržateľnosti a uplatňovaniu princíkpov cirkulárnej ekonomike v našich produktových radoch. Kombinovaním zodpovednejších materiálov a inovatívnym procesom farbenia využívame potenciál s cieľom neustáleho sebarozvoja a sebazdokonaľovania,“ vysvetľuje Sabrina Müller, vedúca oddelenia udržateľnosti v spoločnosti s.Oliver.

Bundy a kabáty sú dostupné v kolekciách jeseň/zima 2023 pre ženy aj mužov.
Prichádzajú v rôznych farbách a štýloch a od septembra sú dostupné vo všetkých predajniach s.Oliver a on-line na soliver.sk už od 139,99 € .


Komentáre