Štýl

Na slovenský trh vstúpi módna značka Comma

"Elegantné módne kúsky vytvárané s ohľadom na životné prostredie nájdete v bratislavskom nákupnom centre Nivy."

WEBMAGAZIN.sk-OTS, 13. júla 2022 8:55
Foto: comma
Už v júli otvorí slovenským zákazníčkam svoje dvere nová predajňa úspešnej medzinárodnej značky comma. Elegantné módne kúsky vytvárané s ohľadom na životné prostredie nájdete v bratislavskom nákupnom centre Nivy.

Značka comma vytvára módu pre ženy už niekoľko desaťročí. Svojím zákazníčkam ponúka jedinečné kúsky na každú príležitosť. Charakteristickými znakmi, ktoré ju vystihujú sú kvalita, jedinečný vzhľad a neustála inšpirácia pre náročné dámy, ktoré hľadajú niečo výnimočné, čo presne zodpovedá ich predstave.



Rafinovaný štýl
„Značka Comma, je v zahraničí veľmi obľúbená a preto sme veľmi radi, že ju tento rok konečne môžeme ponúknuť aj slovenským zákazníčkam a obohatiť tak slovenský módny trh. Pochádza z nemeckého Düsseldorfu a budúci rok oslávi už päťdesiate výročie,“ prezradil o vstupe na slovenský trh Vladislav Hypš, country manažér značiek s.Oliver a comma pre Českú a Slovenskú republiku. Zároveň dodal, že sortiment je naozaj pestrý, takže na Slovensko prinesie nové alternatívy pohodlného a pritom rafinovaného štýlu.



Zmysel pre detail a udržateľnosť
Zabudnite na fast-fashion značky. Comma predstavuje prepracované oblečenie na každú príležitosť, ktoré nevyradíte zo svojho šatníka po jednej sezóne. Budete ho rady nosiť dlhé obdobie. „Comma, sa vyznačuje kvalitnými materiálmi a zmyslom pre detail. Čo je zodpovedné aj k životnému prostrediu, pretože toto oblečenie vydrží množstvo sezón. Je teda v súlade s dôležitou myšlienkou slow-fashion a ochranou životného prostredia,” vysvetlil Hypš.



Dva v jednom
Značka v sebe nesie hneď dva rady obliekania. Svoje obľúbené kúsky si tak môžete vybrať na špeciálnu príležitosť, ale aj voľný čas plný relaxu a oddychu.

Rad comma, v sebe nesie moderný, feministický, náročný a sebaistý štýl, pozitivitu a inšpiráciu módnym kapitálom z celého sveta. Medzi kúskami z tohto radu nájdete oblečenie do práce, ale aj na slávnostnú príležitosť. V chladnejších dňoch nepochybne oceníte kolekciu vrchného oblečenia, ako sú kabáty, kožené bundy alebo parky.

Naopak, ako napovedá už samotný názov, rad comma, casual identity, reprezentuje ležérny mestský vzhľad, uvoľnený výzor, ktorý sa vyznačuje materiálmi vysokej kvality. Je vhodný na každú udalosť, no zároveň nepôsobí „príliš slávnostne.“ Je určený najmä na voľný čas a produkty v tomto rade sú typické dôrazom na detail v podobe gombíkov, cvokov alebo výšiviek.

Komentáre