Štýl

Netradičná prehliadka spojila tropickú party so slovenskou módou

"V podniku v bratislavskom Starom meste sme navštívili Club Tropicana party plnú šťavnatého ovocia, krásnych šiat, príťažlivých modeliek a tropickej atmosféry."

Veronika Rosputinská, 2. septembra 2013 10:00
Mozog me&m Paulína Vinter (na schodoch) sa teší z úspechu prehliadky. Foto: Zuzka Laučíková
Keďže som tento rok nestihla dovolenku, padla mi vhod netradičná módna prehliadka spojená s tropickou party, vďaka ktorej som sa aj v bratislavskom podniku cítila ako v rušnom dovolenkovom stredisku.

„Nie každý v lete stíha vypadnúť na dovolenku, preto sme sa ju rozhodli priniesť priamo do Bratislavy a zorganizovali túto tropickú party, kde to hýri pestrými farbami, kvetmi, ovocím a dokonca aj vodou. Chceli sme zábavu, atmosféru a svieži vietor. A práve prehliadka letnej módy bola vynikajúcou príležitosťou, ako spojiť dovolenkové rytmy so štýlovým oblečením,“ prezradila nám Kristína Zelenáková z agentúry Veryberry, ktorá stála za nápadom tejto netradičnej akcie.

Priestor pre slovenskú módu


Vrcholnou časťou programu bola módna prehliadka mladej slovenskej návrhárky Paulíny Vinter, ktorá navrhuje a mamina realizuje módne kreácie pod značkou me&m, teda ja a mama.

Na módnej šou me&m bolo pestro a tropicky. Foto: Zuzka Margetinová
„me&m je pre nás blízka značka. S Paulínou sa poznáme z univerzity. Páčia sa nám jej fresh modely a keď padol nápad, že by sme si vyskúšali zorganizovať módnu prehliadku, me&m bola jasnou voľbou. Sme nadšení, že to Paulína videla rovnako a naše vízie sa stretli a vyplynula z nich táto úžasná letná prehliadková party,“ doplnila Kristína.

Paulína počas prehliadky predviedla ťažisko svojej letnej kolekcie Festive, ktorá bola svieža, originálna a najmä pestrá, čím sa trochu odlišovala od jej predošlých kolekcií postavených najmä na čiernej a bielej.

„Našou hlavnou ideou je nadčasovosť. Snažíme sa tvoriť tak, aby klientky mohli naše veci vybrať zo šatníka hoci aj po piatich rokoch a cítiť sa v nich tak dobre a šik ako po prvýkrát. Preto staviame na trvácne materiály a minimalistické strihy, ktoré podčiarkujú ženskú rafinovanosť a hrou detailov dopĺňajú druhoplánový komplex každého modelu. Farebná škála ostáva rovnako minimalistická, keďže trváme na tom, že "nefarby" - od bielej po čiernu, najmä biela - dávajú najviac vyniknúť komplexu nositeľky,“ predstavila nám svoju tvorbu Paulína.

Paulína potešila všetkých aj ukážkou kolekcie Jeseň/Zima 2013. Foto: Zuzka Laučíková
Okrem ukážky letných modelov, medzi ktorými dominovali šaty a sukne z ľahkých materiálov, sa akoby náhodou objavila aj ukážka jesennej kolekcie. Paulína prítomné dámy potešila ukážkou krásnych rafinovaných kabátikov, opäť verných čiernobielej kombinácií.



Viac o Paulíne a jej módnej tvorbe sa dozviete z pripravovaného rozhovoru.

Komentáre