Štýl

Módna inšpirácia: Živé rastliny ako doplnky

"Doplnky sú súčasťou každodenného vybavenia našich outfitov. Samozrejme, každá žena chce byť originálna, zaujímavá, iná. Colleen Jordan sa to s jej špecifickým projektom podarilo."

Diana Vaculová, 5. marca 2014 6:00
Živá rastlinka v úlohe šperku Foto: Colleenjordan.com


Colleen, návrhárka pochádzajúca z Atlanty, dostala počas štúdia priemyselného dizajnu naozaj miliónový nápad. Rozhodla sa doslova oživiť šperky. Časom sa z tejto mimoškolskej aktivity vykľulo oveľa viac než len nejaký koníček a dnes, po troch rokoch, ich predala viac ako dvetisíc.

Ako to funguje


Colleen vo svojej inšpirujúcej kolekcii ponúka malé vázičky, ktoré si jednoducho môžete zavesiť na krk alebo ruku. Dokonale to premyslela aj s tým, aby sa jej klientky počas ich nosenia nezašpinili odtekajúcou vodou, ktorá mini rastlinky udržuje pri živote.

Kvetinový šperk pre bicykel. Foto: Colleenjordan.com
Ak nepatríte medzi favoritov náhrdelníkov či náramkov, Colleen vás prekvapí svojou kolekciou pre bicykle. Jej práca sa totiž neupína iba na jednu oblasť, a tak sa môžete rozhodnúť, čo je pre vás tou správnou voľbou. Či už to bude brošňa, prsteň alebo prívesok. Takisto nezabudla ani na to, aby boli jej šperky vhodné na rôzne príležitosti. Tak si môžete vybrať medzi elegantnejšími a veselšími. Farba týchto jedinečných doplnkov je tiež otázkou len a len vášho vkusu.

Colleen svojim záujemcom odporúča, aby využili jej návrhy na rast drobných sukulentov, a taktiež ako vázy na čerstvé púčiky kvetov. Cena týchto netradičných šperkov sa pohybuje medzi šestnástimi až tridsiatimi piatimi eurami. No a čomu sa mladá Colleen momentálne venuje? Novým jarným kolekciám, pri ktorých nezabudla ani na pánov. Nechajme sa teda prekvapiť, čo jar spolu s Jordan prinesie.

Komentáre