Štýl

Módna inšpirácia: Povedzte to oblečením

"Ak aj vy patríte medzi tých, ktorí sa boja povedať na rovinu, čo si myslia, máme pre vás riešenie. Vyjadrite to so svojím outfitom!"

Diana Vaculová, 10. februára 2014 14:00
Ann Christine Foto: Ann Christine


Móda prináša neustále nové trendy a objavy, ktoré dokážu občas vyraziť dych. Jedným z nich sú určite aj šik kúsky oblečenia, ktoré priam prehovárajú do vašej duše. A tak už konečne môžu prezradiť svoje pocity aj hanblivejšie dámy.

Odvážna a šik


Už dávno ste chceli priam vykričať do sveta, že milujete módu a máte štýl, no nenabrali ste dosť odvahy? Stačí, ak si na seba dáte takéto tričko či čapicu a všetci sa to konečne dozvedia.
Tričko Jennyfer, čapica New Yorker Foto: Jennyfer, New Yorker

Úprimne trendová


Svet módy však nezabudol ani na tie menej hanblivé slečny, a preto si odteraz môžete bez problémov zakúpiť kúsky, ktoré prezradia, čo si napríklad myslíte o chlapovi od vedľa, ktorý vás už roky balí. Takisto sa môžete svojmu okoliu pochváliť s tým, že ste boss, unavená alebo znudená z prázdnych ľudí i rečí.

Prvý top Reserved, druhý top New Yorker Foto: Reserved, New Yorker
Stačí si len vybrať, čo z toho vás vystihuje. Ak neuspejete v obchodoch, nezúfajte. Ešte stále existuje možnosť starej dobrej nášivky, ktorá bude výplodom len a len vašej fantázie. Nezabudnite však vyberať pozorne, pretože na to, čo je už raz napísané či povedané sa nedá zabudnúť.

Komentáre