Štýl

Módna inšpirácia: Tri tipy, ako nosiť krátky top

"Módni návrhári sa tentoraz sústredili najmä na topy. Najlepšie sú také, ktoré odhaľujú bruško. My vám preto prinášame tri rady, ako ich nosiť!"

Diana Vaculová, 31. marca 2014 14:00
Reserved Foto: Reserved


Aj keď väčšina žien asi nemá postavu ako Kate Moss, nemusí to znamenať, že by sa mali vyhýbať krátkym topom. Samozrejme, niektoré z nich by mohli spôsobiť fiasko, ale nie je to tak pri všetkých. Práve preto sme sa vás rozhodli vyviesť z omylu. Prinášame tri tipy, ako ich nosiť s noblesou!

Bandeau topy


Tento druh topov si nájde asi najčastejšie miesto v šatníku žien, ktorých postava patrí k vyšportovaným. Hlavným dôvodom je to, že má oveľa bližšie k podprsenke, ako k tričku. Výborne však vyzerá s vysokými sukňami či šortkami. Ak sa stále cítite napol nahé, siahnite po svetríku či saku a prehoďte si ho cez plecia. Potom tento look už len dolaďte trendovými topánkami a môžete vyraziť do ulíc!
Topánky Reserved, kabelka F&F, top a sukňa H&M Foto: Reserved, F&F, H&M

Voľnosť


Voľné svetre, topy, mikiny, blúzky, ktorým akoby odstrihli z prednej časti, sú najvhodnejšie pre mladšiu generáciu. A to z toho dôvodu, že samé o sebe vyžarujú akúsi mladosť a extravaganciu. Najviac sa k nim hodia šortky, respektíve nohavice s vysokým pásom. In budete vyzerať, ak si k nim obujete šik tenisky alebo baleríny. Smelo do toho!
Šortky Reserved, baleríny Jennyfer, top Marks&Spencer Foto: Reserved, Jennyfer,Marks&Spencer

Všestranné topy


Presne také sú tie, ktoré svetoznámi návrhári ponechali takmer rovnako dlhé ako bežné topy. Výhodou však zostáva, že vďaka ich jemnému skráteniu sa vám pri vrstvení nebudú riasiť. Taktiež sa hodia k vysokým sukniam i rifliam, no tentoraz si ich môžu obliecť aj ženy, ktorých miery nie sú 90-60-90. Potom je už len a len na vás, či v obchode siahnete po vašom čísle, alebo si zoberiete väčšie, aby vám z bruška netrčal ani centimeter. Nebojte sa však experimentovať s farbami, pretože tie sú hitom tohtoročnej jari.
Sukňa a top New Yorker, sandálky Reserved Foto: Resrved, New Yorker

Komentáre