Štýl

Módna inšpirácia: Tri tipy, ako privítať v šatníku jar

"Príroda sa pomaly, ale isto prebúdza zo zimného spánku a váš šatník by sa mal tiež. A preto preč s tmavými, zimnými outfitmi a hor sa do privítania jari vo veľkom štýle!"

Diana Vaculová, 7. apríla 2014 14:00
Marks and Spencer Foto: Marks and Spencer


Jar prináša aj tento rok trendy, ktoré by mali byť neodmysliteľnou súčasťou vašich lookov. Vo všeobecnosti je to najmä sviežosť farieb, kvetnatosť vzorov a ľahkosť materiálov. Aby ste si však vedeli dokonale predstaviť kombináciu hitov tejto sezóny, prinášame vám tri tipy, ako na to. Poďte sa inšpirovať spolu s nami!

Bez trenčkotu ani na krok


Tak, ako boli v zime in kabáty, sú na jar v móde trenčkoty. Tento elegantný plášť, najlepšie v neutrálnej béžovej farbe, môžete nosiť s hocičím. Či už si ho prehodíte cez plecia, keď budete mať na sebe sukňu s blúzkou alebo rifle so svetríkom, stále budete vyzerať fantasticky – to je to čaro, ktoré majú baloniaky.
New Yorker Foto: New Yorker

Boyfriend jeans sú in


Dámy túto sezónu vyfúkli pánom z ich šatníkov tie najväčšie tromfy. Džínsy, ktoré na prvý pohľad pôsobia ako na mieru vyrobené pre mužov, sú v skutočnosti perfektnou voľbou pre ženy. Najlepšie na nich je, že vyzerajú skvelo aj s lodičkami, ale aj s teniskami, a tak je len a len na vás, či sa rozhodnete byť za športovú divu alebo za sexi dračicu.
H&M Foto: H&M

Midi nohavice


Nasledovníci midi sukní sú midi nohavice. Nielenže sú rovnako štýlové, ale sú ešte o čosi pohodlnejšie. Oblečte si k nim jednoduchú blúzku, obujte sa do mokasín a môžete vyraziť na romantickú večeru vo dvojici, ale aj na biznis stretnutie.
Marks and Spencer Foto: Marks and Spencer

Komentáre