Štýl

Ako vyzerať päťkrát inak v čiernom saku

"Medzi základné kúsky, ktoré by mala vlastniť každá žena, patrí určite čierne sako. Je to jedna z klasík, ktorá bude jednoducho vždy tou správnou voľbou. "

Diana Vaculová, 20. januára 2014 14:00
Ilustračné foto Foto: Reserved


Sako už dávno nepatrí medzi outfity vhodné iba do práce. Práve naopak. Dnes existuje nespočetné množstvo druhov sák, ale i príležitostí, kam si ich vziať, že je len na nás, ako to využijeme. Tu je päť tipov, ako v ňom vyzerať vždy inak, ale vždy trendy.

Diskotéková kráľovná


Sako si môžete rozhodne obliecť i na párty. Stačí, ak si k nemu dáte flitrovaný, priesvitný či inak zaujímavý top a budete vyzerať skvelo. Hor sa do toho!
Sako Karen Millen, top New Yorker Foto: Karen Millen, New Yorker

Kombinatorika


Nie, vôbec nie je reč o matematike, ani žiadnej podobne náročnej vede. Jedná sa o dokonalé zladenie obyčajného čierneho saka s výraznými nohavicami. Cez tigrované, vzorované, pruhované až po bodkované. Vo všetkých bude vyzerať šik.
Karen Millen Foto: Karen Millen

Naholo


Áno, zabudnite na všetky možné kombinácie sák s topmi. Tentoraz si ho oblečte na vaše nahé telo, zopnite ho výrazným opaskom a dolaďte napríklad koženými nohavicami. Budete in!
Sako Karen Millen, opasok Marks & Spencer Foto: Karen Millen, Marks & Spencer

Do studených dní


Sako sa dá nosiť i v zime. Stačí, ak dáte priestor svojej fantázií a doplníte ho svetríkom, ktorý vás dokonale zahreje a zároveň bude vyzerať fantasticky práve s čiernym sakom.
Sako, Karen Millen, sveter Jennyfer Foto: Karen Millen, Jennyfer

V jednoduchosti je krása


A najlepšie nakoniec. Klasika. Čierne sako, jednofarebný top a look ako z tých najprestížnejších magazínov. Prečo nie?
Sako Karen Millen, top Reserved Foto: Karen Millen, Reserved

Komentáre