Štýl

Módna inšpirácia: Odetá do kvetinového záhonu

"Ani tohtoročná jar sa nezaobíde bez svojich trendov. Tentoraz sú nimi vzory kvetov tak, ako ich ešte nepoznáme. Ženskosť podtrhnú nielen vo forme oblečenia, ale aj ako doplnky. "

Diana Vaculová, 17. marca 2014 14:00
Karen Millen Foto: Karen Millen


Aj vy už hodnú chvíľu obdivujete v nákupných centrách krásne kvetnaté kúsky plné ruží, kamiliek či sedmokrások, no neviete, ako a s čím ich nosiť? Alebo patríte medzi ten typ žien, ktoré zostávajú radšej v úzadí a nechcú na seba kvetovaným lookom upozorňovať? Tak či onak, začítajte sa a inšpirujte sa našimi troma tipmi.

Zaujímavá farba i strih


Nebojte sa. S kvetmi na jar nemôžete nič pokaziť. Práve naopak. Pokojne zaexperimentujte, zvoľte zaujímavé strihy či netypické odtiene. Budete šik!
Šaty Marks and Spencer, bunda Jennyfer, topánky Reserved Foto: Marks and Spencer, Jennyfer, Reserved

Rozžiarená


Pestré odtiene kvetov na vás budú pútať pozornosť. A to je dobre. Čim svetlejšie farby si zvolíte, tým lepšie. Nebojte sa vytŕčať z davu!
Nohavice H&M, topánky Marks and Spencer, náušnice Parfois,svetrík New Yorker Foto: H&M, Marks and Spencer, Parfois, New Yorker

Romantická


Jemné odtiene kvietkov skvele vyniknú s výraznými šperkmi. Alebo môžete vsadiť na ležérnejší štýl a skombinovať ich s voľnejšími strihmi topov, napríklad s pleteninou. Budete vyzerať sviežo, jarne, fantasticky!
Nohavice Karen Millen, sveter Jennyfer, baleríny Desigual Foto: Karen Millen, Jennyfer, Desigual

Komentáre