Štýl

Móda z červeného koberca: Takto sa hviezdy vyparádili na Zlaté glóbusy

"Medzi najkrajšie ženy večera patrili herečky Cate Blanchett či Jennifer Lawrence, zaujímavým modelom prekvapila Emma Watson."

Veronika Rosputinská, 13. januára 2014 12:00
Režisér a hviezdy filmu 12 rokov otrokom. Foto: TASR/AP Photo


V nedeľu večer sa odovzdávali Zlaté glóbusy, najprestížnejšie filmové ceny hneď po Oscaroch. A ako sa na správne hollywoodske hviezdy patrí, prišli v okúzľujúcich róbach a s dokonalým stylingom. Medzi filmami dominovala komédia Špinavý trik, ktorá premenila tri nominácie - najlepšia komédia, herečka v komédii a herečka vo vedľajšej úlohe.

Ocenené herečky Amy Adams a Jennifer Lawrence svojou dokonalou vizážou všetkých prítomných určite očarili minimálne ako nás v redakcii. Amy Adams zvolila červenú róbu s rafinovaným výstrihom, Jennifer vsadila na nežnú bielu, v ktorej pôsobila ako princezná z rozprávky.

Jennifer Lawrence Foto: TASR/AP Photo
Ako býva zvykom, na červenom koberci sa objaví stále aj tajomná čierna čipka, tentoraz sa do nej zahalila Cate Blanchett, ktorá získala cenu za najlepšiu herečku v dráme, konkrétne za film Jasmínine slzy. Eleganciou okúzlila krásna Julia Roberts v čierno-bielom modeli.

Emma Watson Foto: TASR/AP Photo
Asi najzaujímavejšie šaty zvolila herečka Emma Watson. Dlhé červené šaty spredu pôsobili úplne normálne a decentne, pri pohľade zozadu sme zistili, že herečka má nohavice a odhalený chrbát. Musíme ale povedať, že jej to veľmi pristalo.

Viac fotografií z červeného koberca nájdete v galérii nižšie

Komentáre