Štýl

Módna inšpirácia: Ukážte svoju divokú stránku

"Zvieracie motívy z oblečenia neschádzajú ani na jeseň. Naučíme vás, ako ich trendovo kombinovať."

Veronika Rosputinská, 16. októbra 2013 14:00
Marks&Spencer Foto: Marks&Spencer


Zvieracích motívov sa módni návrhári nevzdávajú v žiadnej sezóne a aj túto jeseň sa objavujú na mólach aj v policiach predajní. Mačky, leopardy, hady aj tigre, všetko sa dá skombinovať tak, aby ste vyzerali trendovo.

Túto sezónu zvieratá kraľujú na všetkých kúskoch od kabátov až po kabelky, out sú však zvieracie motívy na topánkach. Najväčším módnym prešľapom bude kombinácia zvieracej kabelky so zvieracími topánkami. Najmä ak skombinujete dva rôzne druhy.

Karen Millen Foto: Karen Millen
Naopak, trendy je túto sezónu kombinovať zvieracie motívy s punk-rockom a vytvoriť tak živočíšne drzý outfit. Nebojte sa siahnuť po károvanej červeno-čiernej sukni a doplniť ju leopardím topom. K tomu dolaďte jednoduchý a ideálne jednofarebný kabát a pohodlné topánky bez opätkov.

Ak je pre vás takáto kombinácia príliš extravagantná, skúste sukňu so zvieracou potlačou, ktorú doplňte už len jednoduchým topom alebo blúzkou a elegantným sakom či kabátikom. Do ruky vezmite listovú kabelku a premeníte sa na elegantnú šelmu.

Výrazne aj hravo


Výrazným prvkom tejto sezóny sú kabáty so zvieracími motívmi. Nosia sa dlhé aj krátke, najmä do hneda ladené leopardy. Doplniť ich môžete jednofarebným topom, ale nič nepokazíte, keď si ďalšieho leoparda dáte aj pod kabát.



Zvieratá sa dajú nosiť aj hravo a športovo. Oblečte si jednoduché džínsy a tenisky a tie doplňte zvieracím maxisvetrom. Nosia sa nielen celoplošné motívy, ale aj hlavy obľúbenej šelmy na hrudi.

Komentáre