Štýl

Zima v šatníku: Tieto kúsky vám nesmú chýbať!

"Byť trendy je v zime o to ťažšie, že musíte riešiť aj to, aby vám nebolo chladno a aby ste neprechladli. Tu je niekoľko užitočných rád, ako byť kráľovnou krásy a zároveň nemrznúť."

Diana Vaculová, 30. decembra 2013 14:00
Marks&Spencer Foto: Marks&Spencer


Ženy sa chcú páčiť v každom ročnom období, počas chladnejších mesiacov je to však niekedy ťažšie. Teraz nás síce extrémne nízke teploty netrápia, ale zima rozhodne ešte nekončí. Pripravili sme pre vás niekoľko užitočných rád, ako byť kráľovnou krásy a zároveň nemrznúť.

Štýlový kabát


Napriek tomu, že mnohé z vás preferujú bundy, pravdou je, že v šatníku ženy v žiadnom prípade nesmie chýbať zimný kabát. Nielen, že je nadčasový, a teda bude vždy v móde, ale je aj využiteľný na rôzne príležitosti. Je len na vás, či si vyberiete krátky alebo dlhý, čierny či šedý. Túto zimu však letí kombinácia s koženými prvkami.

Vínová je šik


Zima často vzbudzuje akýsi pocit pochmúrnosti. Na oživenie je preto skvelé zvoliť vínový outfit. Nosí sa na kabátoch, sukniach, nohaviciach a nič nepokazia ani doplnky vo farbe vína.
Ann Christine Foto: Ann Christine

Uštrikujme si šmrnc


Napriek tomu, že už nie ste odkázané na to, aby vám babky uštrikovali váš šatník, práve tento typ svetríkov či pulóvrov vám v ňom nesmie chýbať. Túto sezónu sú pleteniny šik.

Nohy obuté v teple a v štýle


Žiadna žena nemôže v jej osobitnej zbierke topánok nemať klasiku. Čierne čižmy. A ich kombinácia so zlatou či striebornou je jednoducho najlepšia.
F&F Foto: F&F

Netreba zabudnúť ani na doplnky


No a ako by vyzerala zima bez rukavíc, čapíc či šálov? Veľa žien si pokrývky na hlavy nedáva už len z princípu či z obavy poškodenia ich frizúry. Svoje ruky zas jednoducho strčia do vreciek, a tak im ani rukavice nechýbajú. Lenže aspoň krk treba chrániť.

V pohodlí domova


To, čo váš šatník musí obsahovať, keď sa vyberáte do chladných ulíc, sme už spomenuli. Ale ešte stále je tu jedna vec, bez ktorej sa v zime aj v pohodlí vášho domova nezaobídete. Čo to je? No predsa krásny a pohodlný župan.

Komentáre