Štýl

Ukončite leto štýlovo! V týchto trendy outfitoch

"Pre mnohých sa leto ešte nekončí a chystajú sa na posledné sezónne dovolenky. Vykročte na pláž štýlovo v najhorúcejších trendoch letnej sezóny. Vďaka aktuálnym výpredajom ich kúpite lacnejšie."

Veronika Rosputinská, 27. augusta 2013 6:00
Ann Christine Foto: Ann Christine
Pre školopovinných sa leto tento týždeň síce už končí, my ostatní si ešte môžeme dopriať slnečné lúče na lastminute dovolenkách. Pripravili sme si pre vás tri outfity, v ktorých zažiarite v každej destinácii.

Námornícka klasika


Čo by to bolo za dovolenku bez prúžkov. Nosia sa hádam už od nepamäti, úzke, široké, zvislé aj vodorovné, farebné i čiernobiele. Toto leto ich do svojich kolekcií zahrnuli značky ako Tommy Hilfiger, Marc Jacobs či Dolce & Gabbana.
Ann Christine Foto: Ann Christine

Žiarte ako slnko


Aj toto leto sa nieslo v znamení divokých farieb. Ak vo svojom šatníku stále nemáte nejaký neónový kúsok, šup šup na výpredaje a niečo si uchmatnite. Dokonalý dovolenkový outfit predsa musí žiariť.
Jennyfer Foto: Jennyfer

Maximálny štýl


Predstavte si šum mora, západ slnka sa odráža od vodnej hladiny, na nohách vás šteklí jemný piesok a za ruku vás drží On. Aký outfit zvoliť na romantickú večernú prechádzku po pláži? Jednoznačne maxištaty! Sú krásne, romantické, pohodlné a ideálne na posledné augustové večery, ktoré už zďaleka nie sú také horúce ako Jeho bozky.
F&F Foto: F&F

Komentáre