Štýl

Módna inšpirácia: Štyrikrát iná v jednej bunde!

"Naučíme vás, ako jednoducho sa dajú z jednej koženej bundy vyskladať štyri rôzne outfity."

Veronika Rosputinská, 8. októbra 2013 10:00
F&F Foto: F&F


Kľúčovým kúskom šatníka pre túto jeseň je rozhodne kožená bunda. Je praktická do premenlivého jesenného počasia a v správne zvolených kombináciách v nej môžete byť každý deň iná a trendy. Dnes všetkým neveriacim ukážeme, ako z jednej koženej bundy vyčarovať štyri originálne outfity.

Nesmrteľná klasika


Na akúkoľvek voľnočasovú aktivitu, od kávy s kamarátkou po víkendovú prechádzku, je skvelou voľbou kombinácia koženej bundy s pohodlnými džínsami a teniskami. Ocenia to najmä tie z vás, ktoré sú počas týždňa v práci viazané elegantným dress codom.
Bunda F&F, oblečenie a obuv Jennyfer Foto: F&F, Jennyfer

V rytmoch Nirvany


Na punk-rockové rytmy svet naladila módna show Saint Laurent, ktorá ukázala, ako sa bude túto jeseň nosiť grunge look. Oblečte si vybíjané čižmičky a minišaty, cez ne si previažte károvanú košeľu, doplňte to svojou koženou bundou a ďalší outfit je na svete.
Bunda F&F, topánky CCC, oblečenie Karen Millen Foto: F&F, CCC, Karen Millen

Elegantná dáma


Aj v motorkárskej bunde môžete pôsobiť ako elegantná dáma. Vďaka jej univerzálnemu strihu ju môžete nosiť tak, ako sa vám práve zachce, pokojne aj k elegantným skinny nohaviciam a blúzke.
Bunda F&F, topánky CCC, oblečenie Ann Christine Foto: F&F, CCC, Ann Christine

Odviazaný štýl


Nebojte sa odvážnejších kombinácií a nemajte predsudky. Nič nevyzerá lepšie ako skombinovať koženú bundu s niečím typicky ženským, napríklad jemnými kvetovanými šatami.
Bunda F&F, topánky CCC, šaty Reserved Foto: F&F, CCC, Reserved

Komentáre