Štýl

Módna inšpirácia: Buďte štýlová aj v daždi

"Apríl sa nám ukazuje vo svojej plnej kráse, a tak často túžbu po skvelej vizáži vystrieda chtíč po teple a pohodlí. My vám však prinášame štyri tipy, ako vyzerať skvele aj v sychravom počasí!"

Diana Vaculová, 14. apríla 2014 14:00
Reserved Foto: Reserved


Módni návrhári z celého sveta majú nekonečne veľa nápadov, ako vyzerať in. No len tí britskí boli natoľko kreatívni, že prišli na móla s módou, ktorá dokáže čeliť akémukoľvek počasiu. Ako na to, vám predvedieme nižšie. Inšpirujte sa spolu s nami!

Gumáky


Základom prežitia štyroch aprílových týždňov je vlastniť gumáky – alebo aspoň topánky, ktorých povrch je z gumeného nepremokavého materiálu. Nielenže vďaka nim zostanú vaše nohy suché, ale budete okrem toho aj triumfovať viaceré známe celebrity, ktoré sú im priam oddané. Ak neviete, čo k nim, siahnite napríklad po džínsoch a športovo – elegantnej kabelke.
Marks and Spencer Foto: Marks and Spencer

Buďte trendy v "šušťákovej" bunde


Ak ste si mysleli, že časom, keď ste sa chodievali von hrať s kamarátmi a nosili ste "šušťáky" odzvonilo, ste na omyle. V nepeknom počasí nie je lepšej voľby, než siahnuť po nepremokavej, no zároveň štýlovej bundičke. Dolaďte ju napríklad koženými – rovnako odolnými nohavicami a budete vyzerať fantasticky!
Reserved Foto: Reserved

Dáždnik ako doplnok


Aj vás pri vzhliadnutí klipu Umbrella od Rihanny priam očarilo to, ako s ním táto diva narábala? Tak neváhajte a vžite sa do jej role. Zvoľte si však buď priesvitný, vďaka ktorému budete mať možnosť i v daždi vnímať okolitý svet alebo taký, ktorý na vás okamžite upúta pozornosť a bude plniť úlohu dokonalého doplnku.
H&M Foto: H&M

Kabelka do každého počasia


Ženy nosia vo svojich kabelkách naozaj kadečo. Od peňaženky po kľúče, púder či dokonca obed do práce. A ktorá z nich by už len chcela, aby sa jej tieto kabelkové poklady premočili? Odpoveď je jasná. A tak by každá dáma mala siahnuť po nepremokavom materiáli, ktorý je nielen odolný, ale aj zaujímavý a dokonale rozžiari každý outfit.
Jennyfer Foto: Jennyfer

Komentáre