Štýl

Mladá slovenská modelka sa dostala medzi 15 najkrajších dievčat

"Iba 14-ročná Barbora Koláriková sa prebojovala do TOP 15 na svetovom finále prestížnej súťaže Elite Model Look."

Veronika Rosputinská, 29. novembra 2013 10:00
Slovenka uspela na súťaži Elite Model Look - je medzi 15 najkrajších dievčat. Foto: Elite Model Look


V modelingovom svete je už len účasť na prestížnej súťaži Elite Model Look obrovským úspechom. Dostať sa v silnej konkurencii dievčat z celého sveta do užšieho výberu sa nepodarí hocikomu. Našej reprezentantke Barbore Kolárikovej sa to však podarilo – dostala sa medzi 15 najkrajších finalistiek!

Barbora Koláriková je 14-ročnou študentkou Gymnázia Pankúchova v Bratislave, ktorá vyhrala v septembri v Španielskej sále Pražského hradu národné finále Schwarzkopf Elite Model Look.

Radujú sa Česi


Absolútnou víťazkou svetového finále Elite Model Look sa stala Eva Klímková z Českej republiky, druhé miesto obsadila Alexandra z Monaca, o tretie miesto sa podelili dve finalistky - Amilna z Angoly a Dalma z Maďarska.



Sáša Jány, riaditeľ súťaže Schwarzkopf Elite Model Look pre Česko a Slovensko sa vyjadril: „Som nadšený z tohto skvelého úspechu českej a slovenskej víťazky. Je to zároveň potvrdenie a ocenenie vynikajúcej práce oboch tímov, ako Elite Prague, tak Elite Bratislava, vďaka čomu sú naše agentúry dlhodobo lídrom na trhu."

Komentáre