Štýl

MISS UNIVERSE sa ešte nekonalo, jedna súťažiaca má už dva tituly

"Do finále prestížnej súťaže krásy ostáva síce ešte pár dní, jedno z dievčat má však dôvod na úsmev už teraz. Na konte má už dva zaujímavé tituly."

Veronika Rosputinská, 11. marca 2014 21:00
Súťažiaca číslo 4 má už dva tituly. Foto: MISS UNIVERSE


Finálové večery súťaží krásy patria medzi sledované programy takmer všade na svete a inak tomu nie je ani u nás na Slovensku. MISS UNIVERSE 2014 sa bude konať už v závere tohto týždňa, v piatok 14. marca. Ako sa finálová dvanástka dievčat predvedie, máte možnosť sledovať aj v priamom prenose na RTVS.

Jedna z finalistiek, súťažiaca s číslom štyri, sa titulmi môže pochváliť už teraz. 21-ročnú Simonu Kollárovú z Dunajskej Lužnej si za svoju MISS zvolili novinári, vďaka čomu sa stala držiteľkou titulu MISS MEDIA. Pár dní pred novinármi mladú západniarku za svoju MISS zvolil aj jeden z bratislavských hotelov, kde boli dievčatá oficiálne predstavené.

Bude víťazkou jedna z týchto štyroch súťažiacich? Foto: MISS UNIVERSE
„To, že si ma novinári vybrali za najkrajšiu spomedzi dievčat, ma neuveriteľne prekvapilo a dojalo,“ prezradila čerstvá MISS MEDIA 2014 Simona Kollárová. „Chcela by som sa novinárom poďakovať, že som to práve ja, čo ich najviac zaujala,“ dodala.

V piatok sa to oceneniami bude len tak hemžiť. Okrem "novinárskeho" titulu bude dievčatám odovzdaných ďalších sedem, najviac sú však finalistky zvedavé na to, ktorá sa napokon stane absolútnou víťazkou a zároveň postúpi na svetové finále a domov si odvezie aj luxusný automobil či náhrdelník z diamantov, zafírov a bieleho zlata v hodnote vyše 18-tisíc eur.

Komentáre