Štýl

Šesť tipov na letné doplnky, ktoré vám nesmú chýbať

"Leto je už za dverami, a tak by ste mali prevetrať váš šatník a zistiť, či v ňom máte všetko potrebné. Určite by vám nemalo chýbať týchto šesť prestížnych doplnkov!"

Diana Vaculová, 23. mája 2014 12:00
Ann Christine Foto: Ann Christine


To, že biela symbolizuje mier či čistotu, je všetkým jasné. Takisto si ju mnoho ľudí spája so zimou a jej snehovou pokrývkou. Tento rok je však hitom nielen zimnej, ale aj letnej sezóny. Inšpirujte sa spolu s nami!

Kabelka je základ


Bez nej sa nezaobíde asi žiadna žena. V lete by ste však mali zabudnúť na tie najväčšie a siahnuť radšej po menších s geometrickými tvarmi. Pôsobia šik a rozžiaria každý outfit.
Parfois Foto: Parfois

Bez okuliarov ani na krok


Aj vy patríte medzi dámy, ktoré si bez slnečných okuliarov nevedia predstaviť ani jeden deň? Potom by ste si určite mali dať záležať na ich správnom výbere, a to nie len čo sa týka UV filtra. Tak napríklad taký retro kúsok z bieleho plastu je tento rok extrémne in!
F&F Foto: F&F

Šperky


Túto sezónu sú hitom všetky druhy výrazných šperkov. No ste na omyle, ak si myslíte, že zaujímavé môžu byť len tie, ktoré majú na sebe osem farieb. Siahnite po bielom, ktorý bude na vašej opálenej pokožke vyzerať dokonalo! S takýmto šperkom môžete ísť aj do kancelárie či na dôležité mítingy.
Reserved Foto: Reserved

Pre fanúšičky vysokých topánok


Vonku je stále teplejšie, a preto by aj vaše nohy mali mať priestor na dýchanie. Sandále sú skvelou voľbou. Nielenže dodajú vašim nohám štíhlejší look, ale ich aj opticky predĺžia. A okrem iného je biely odtieň dokonalý pre fresh styling!
Marks and Spencer Foto: Marks and Spencer

Výrazné opasky


Je len na vás, či siahnete po širokom, ktorý je vhodný najmä okolo pásu alebo či si radšej prevlečiete cez nohavice ten tenší. In sú oba, hlavne nezabúdajte na šik biely odtieň, vďaka ktorému budete celá žiariť!
New Yorker Foto: New Yorker

V pohodlí ďalej zájdeš


To, že sú výrazné potlače, vzory, ale i farby tento rok hitom, je pravda. Takisto je pravda, že sa nosia opätky. No šmrnc vášmu outfitu dodajú aj obyčajné a zároveň pohodlné biele baleríny.
H&M Foto: H&M

Komentáre