Štýl

Koža: Nikdy nestarnúci prvok šatníka

"Trendy sa každoročne menia, koža stále zostáva. Patrí medzi ten druh lookov, ktoré nikdy nestratia svoj šmrnc. Tento rok je reč najmä o motorkárskych skiny kožených nohaviciach."

Diana Vaculová, 19. februára 2014 10:00
Ilustračné foto Foto: Reserved


Kožené nohavice patria k tým must have kúskom, ktoré využijete tak v zime, ako i na jeseň, jar či v chladný letný večer. Okrem toho, že sú nenáročné na kombináciu, sú vhodné takmer na každú príležitosť. Stačí ich len správne doladiť a budete v nich vyzerať fantasticky. Tu je pár tipov, ako na to.

Elegantná a sexy


Koža sama o sebe pôsobí sexy, preto si ju stačí vziať so šik košieľkou, sakom a opätkami a budete mať outfit ako z módnych časopisov.
Sako New Yorker, nohavice a blúzka Marks and Spencer, sandálky Karen Millen Foto: New Yorker, Marks and Spencer, Karen Millen

Oblečená do pohodlia


Áno, presne tak sa budete cítiť, ak kožu na vašich nohách doplníte svetríkom spolu s trendy čižmičkami. Takto vyparádená si môžete užívať večer s priateľmi na káve či sobotňajšie nákupy.
Sveter H&M, čižmy Karen Millen, legíny Marks and Spencer Foto: H&M, Karen Millen, Marks and Spencer

Leto v koži


A ako ju nosiť počas letných mesiacov? Stačí, ak spojíte svoj motorkársky imidž so sandálmi, voľnejšou blúzkou a výraznou kabelkou. Budete jednoznačne kráľovnou všetkých parketov!
Blúzka Reserved, kabelka Karen Millen, sandále H&M, nohavice Marks and Spencer Foto: Reserved, Karen Millen, H&M, Marks and Spencer

Komentáre