Štýl

Zrodila sa nová topmodelka! Je ňou trinásťročná Kateřina Kozlová

"Iba trinásťročná slečna sa stala víťazkou finále súťaže Czechoslovak Topmodel 2013."

Webmagazin.sk, 27. novembra 2013 10:00
Zľava: Barbora Bendlová (3. miesto), riaditeľka súťaže Simona Krainová, víťazka Kateřina Kozlová, Sára Struhařová (2. miesto) Foto: Besi a Lukáš Dvořák


V Centre súčasného umenia DOX sa v rámci finálového galavečera Czechoslovak Topmodel 2013 predstavilo 12 najkrajších dievčat, ktoré uspeli v regionálnych castingoch a semifinále modelingovej súťaže Czechoslovak Topmodel 2013. Castingov sa zúčastnilo viac ako sedem stoviek dievčat z rôznych kútov Česka a Slovenska a konkurencia bola veľká.

Počas finále dievčatá prísnym okom hodnotila odborná porota tvorená skautmi a zástupcami zahraničných agentúr, medzi ktorými boli napríklad Models1 z Londýna, Why Not Model Management z Milána či Marilyn Agency reprezentujúca centrá svetovej módy, New York a Paríž.

Prekvapenie od Krainovej


Prekvapením večera bolo vystúpenie riaditeľky súťaže, topmodelky Simony Krainovej, ktorá sa objavila medzi modelkami v rámci prehliadky módnej návrhárky Zuzany Kubíčkovej.

Jej vystúpenie bolo jasne symbolické - dala znovu najavo všetkým dvanástim začínajúcim modelkám, že je a bude tu pre nich, aby im pomohla naštartovať ich vysnívanú kariéru.

Prvý ročník Czechoslovak Topmodel vyhrala trinásťročná Kateřina Kozlová. Foto: Besi a Lukáš Dvořák
Po poldruha hodine vizuálne atraktívnej a zároveň dojemnej show obohatenej strhujúcim vystúpením slovenskej speváčky Tiny bola vyhlásená víťazka prvého ročníka súťaže, ktorá sa počas veľmi krátkej doby úspešne etablovala na českom a slovenskom trhu a získala si prestíž a rešpekt odbornej i laickej verejnosti.



Prvý ročník Czechoslovak Topmodel vyhrala trinásťročná Kateřina Kozlová. Na druhom mieste skončila Sára Struhárová a ako tretia sa umiestnila Barbora Bendová. Obdiv divákov v sále si ale zaslúžilo všetkých dvanásť dievčat, ktoré po náročných prípravách svoju prvú prehliadku zvládli skvele.

Komentáre