Štýl

Jedna kabelka na päť rôznych spôsobov

"Kabelka. Obyčajný doplnok, bez ktorého sa však cítite nahá. Niektoré ženy ich majú milióny, iné sa bez svojho sponzora musia uspokojiť i s jednou. Takou, ktorá je vhodná na tisíce príležitostí."

Diana Vaculová, 6. januára 2014 14:00
Kabelka Reserved , blúzka Marks & Spencer, sukňa a topánky Karen Millen Foto: Reserved, Marks & Spencer, Karen Millen


Na čom okrem čokolády a nakupovania topánok zvyknú byť ženy závislé? No predsa na kabelkách! Jednu potrebujeme do práce, inú na ples, ďalšiu na rande s chlapom snov. Čo by ste však povedali na jednu univerzálnu, ktorá by s vami mohla ísť úplne všade?

Do divadla


Kabelka Reserved, náhrdelník Reserved, šaty Jennyfer, lodičky Jennyfer Foto: Reserved, Jennyfer
Vždy je dôležité mať doplnky, ktoré využijete aj mimo bežných dní. Napríklad na večierky, promo akcie či do divadla. Je vaša kabelka jednou z nich? Ak nie, tak si berte príklad z tejto. Čierna, elegantná, šik.

Do práce


Kabelka Reserved, nohavice Jennyfer, sako Jennyfer, tričko Karen Millen Foto: Reserved, Jennyfer, Karen Millen
Aj vy patríte medzi ženy, ktorých práca si vyžaduje konzervatívnejšie outfity? Ak áno, táto kombinácia je ako stvorená pre vás. Elegantná, pohodlná a navyše, trendová. Aj tu aj platí zlaté pravidlo, že bez doplnkov to nejde.

Na rockovú party


Kabelka Reserved, bunda Karen Millen, nohavice Marks&Spencer, topánky Parfois Foto: Reserved, Karen Millen, Marks&Spencer, Parfois
Pozvali vás na dobrú "rockovicu" a vy pred otvoreným šatníkom plačete, že nemáte čo na seba? Určite z jeho útrob vyhrabete niečo čierne, k tomu dopasujete vysoké čižmy, koženú bundu a čo? No predsa trendy kabelku, ktorá sa v tomto prípade zmení na skvelý doplnok nežnej rockerky.

Na piatkový večer


Kabelka Reserved , blúzka Marks & Spencer, sukňa a topánky Karen Millen Foto: Reserved, Marks & Spencer, Karen Millen
Nejedna z nás sa v piatok mení na nočnú šelmu. Šik šelmu, ktorá má svoj vlastný štýl. A správnej party žene nesmie chýbať kabelka, kam schová svoje farbičky. Nikdy predsa nevieme, ako taký piatkový večer skončí.

Na bežné nosenie


Kabelka Reserved, nohavice a sveter Marks&Spencer, čižmy Karen Millen Foto: Reserved, Marks & Spencer, Karen Millen
Ak chcete byť sexi každý deň, či už v škole alebo v práci, siahnite po trendy čiernej kabelke. Dokonalý doplnok pre každú situáciu, ktorý je navyše aj veľmi praktický. Veď kam inam než do kabelky by sme odložili všetko to, čo nesmie žiadnej žene chýbať, keď opustí svoj domov?

Komentáre