Štýl

Päť tipov na kabelky, ktoré vám túto jar nesmú chýbať

"Malá, veľká, elegantná i športová, žiadna žena sa predsa neuspokojí len s jednou. Tu je našich päť tipov, aké kabelkové hity rozžiaria váš šatník túto jar."

Diana Vaculová, 2. apríla 2014 12:00
Reserved Foto: Reserved


Trendy sa každoročne menia. Módni návrhári dennodenne prichádzajú s novými, často šokujúcimi nápadmi. No a potom sú tu i stálice, ktoré boli, sú a vždy budú in. Presne preto sme sa rozhodli priniesť päť tipov na kabelky, ktoré by ste vo svojom šatníku mali mať, a to hlavne počas jari.

Klasická elegancia


H&M Foto: H&M
Odjakživa sa hovorí, že v jednoduchosti je krása, a to je svätá pravda. Obyčajná, no štýlová kabelka, s jednoduchým strihom, zo zaujímavého materiálu, dodá šmrnc každému outfitu. Vziať si ju môžete tak k rifliam, ako i k šatám – budete v nej totiž vyzerať famózne za každých okolností.

Cez plece


Jennyfer Foto: Jennyfer
Kabelka, ktorá má tvar akéhosi valca, pôsobí na prvý pohľad športovo. Nenechajte sa však zmiasť. Jej využitie je všestrannejšie, než by sa na prvý pohľad mohlo zdať. Stačí, ak si k nej dáte koženú bundičku, štýlové tenisky a váš look vám budú závidieť aj populárne osobnosti.

Trendy aj v prírode


New Yorker Foto: New Yorker
Ak ste si mysleli, že vaky sú iba ak pre školákov, mýlili ste sa. Dnes totiž bez problémov nájdete v nákupných centrách takéto zaujímavé ruksaky, ktoré síce majú dokonalé využitie najmä počas výletov, no zaručene v nich nebudete vyzerať ako na brannom cvičení.

Biznis kabelka


Marks and Spencer Foto: Marks and Spencer
Biznis kabelka je ideálnou voľbou do zamestnania. Najlepšie vyzerá v kombinácií so sakom a lodičkami, no pokojne si ju môžete dať aj k balerínam a tričku. Voľba je len a len na vás, nezabúdajte však siahať najmä po zaujímavých vzoroch, ktoré vás dokonale rozžiaria.

Na voľný čas


Reserved Foto: Reserved
Jar a leto sa spájajú s množstvami koncertov, festivalov a s rôznymi open-air akciami. Na také sa hodia malé kabelky, ktoré vám nebudú ťažiť plece. To však neznamená, že nemôžu byť inšpirované módnym hitom, ktorý predstavila napríklad značka Gucci. Ukážte sa v nej vo svojom voľnom čase a o šmrncový look máte postarané.

Komentáre