Štýl

Kolekcia Isabel Marant mieri na Slovensko: Bude len v jednom obchode

"Francúzska návrhárka je známa svojím pôvabným parížskym štýlom a šarmom a na Slovensko prinesie vyhranené, no zároveň nositeľné kúsky."

Veronika Rosputinská, 4. novembra 2013 6:00
Isabel Marant pour H&M Foto: H&M


Priamo z Mekky svetovej módy, francúzskeho Paríža, pricestujú na Slovensko úchvatné kúsky renomovanej návrhárky Isabel Marant. Nenútený štýl parížskych ulíc sa snúbi s bohémskou eleganciou a duchom rock and rollu a vytvára tak jedinečnú kolekciu s výrazným, no absolútne nositeľným štýlom.

Línia parížskej dizajnérky na Slovensko prinesie všetko, čo moderná žena túži v šatníku mať – od elegantných kúskov cez rafinované šaty a hrubé svetre až po sexy čižmy a bohémske doplnky. Všetko z kvalitných materiálov a v prepracovaných strihoch so šik francúzskou atmosférou. A najmä, za dostupné ceny! A to vďaka kolaborácii so značkou H&M, ktorá jej líniu bude predávať v približne 250 predajniach po celom svete. V rámci tohto projektu zavíta jedinečná kolekcia aj na Slovensko a predávať sa bude od 14. novembra a iba v jednom bratislavskom obchodnom centre.

Bezstarostní bohémi


Kolekcia Isabel Marant pour H&M je zmesou bohémskej elegancie a rockandrollovej bezstarostnosti a je presným obrazom jej typického štýlu. Pánske strihy v podobe búnd a kabátov s voľnými tvarmi sa nápadito kombinujú so sexy úzkymi nohavicami či rafinovanými šatami. V kolekcii nechýba ani bohaté zdobenie a grunge prvky v podobe kože.

Isabel Marant pour H&M Foto: H&M
Okrem línie pre dámy Isabel po prvý raz vytvorila aj kolekciu pre pánov, ktorá sa nesie vo veľmi podobnom duchu ako tá pre dámy. Hrubé pletené svetre, motorkárske nohavice a tak trochu amerického retra. Dostupné budú aj kúsky pre tínedžerov, kde sa bohémsky štýl pretaví do hravejších podôb.

Päťdesiat odtieňov šedej


Z farieb bude dominovať túto sezónu veľmi populárna sivá a jej najrôznejšie odtiene, ktoré budú dopĺňať čierna, červená a nežná biela. Z materiálov pôjde najmä o obľúbené jesenno-zimné – vlnu, džersej, kožu, ale aj plátno.

Isabel do Bratislavy pošle aj svoje doplnky – úzke šály, kovové opasky, korálikové retiazky, ale aj náramky a náušnice, všetko opäť odeté do bohémskeho štýlu. Chýbať nebudú ani čižmy a milovníčky vysokých opätkov potešia jedny parížske lodičky.



Kto je Isabel Marant?
Parížska rodáčka, ktorá dokončila slávnu školu Studio Berçot a svoju cestu na vrchol módneho sveta začala najprv vlastnou kolekciou šperkov, neskôr pletených odevov a v roku 1994 celou kolekciou nesúcou jej meno. Dnes je na čele medzinárodne úspešného módneho domu s pobočkami po celom svete. Jej rukopis sa dá poznať podľa elegantného parížskeho štýlu doplneného mixom bohémstva a rock and rollu. Z roka na rok je táto dizajnérka obľúbenejšia a obľúbenejšia.



Komentáre