Štýl

Ďalší úspech slovenskej krásy. Najkrajšia Európanka je z Prešova!

"Na svetovej súťaži krásy Miss Grand International 2013 sa do prvej trojky prebojovala slovenská kráska Denisa Pasečiaková, ktorá získala titul druhej vicemiss. Zároveň je najkrajšou Európankou!"

Veronika Rosputinská, 21. novembra 2013 6:00
Slovenka bodovala na prestížnej súťaži krásy. Foto: missgrandinternational.com


Krásna blondínka z Prešova žne jeden úspech za druhým. Len nedávno si Denisa Pasečiaková vyslúžila tri tituly na Miss Tourism Queen International 2013 a okrem toho sa stala aj Miss Bikini of the World. Teraz zahviezdila v Thajsku!



Sympatická Prešovčanka reprezentovala našu krajinu na súťaži Miss Grand International 2013 a potvrdila, že Slovenky patria medzi najkrajšie ženy na planéte. V silnej konkurencii 85 dievčat z celého sveta sa jej ušlo miesto medzi trojicou najkrajších. Denisa sa stala druhou vicemiss a zároveň najkrajšou Európankou.

Slovenka bodovala na prestížnej súťaži krásy. Foto: missgrandinternational.com
Jej verným tútorom bol počas celej súťaže znalec krásy, Jozef Oklamčák: „Počas celého jej pobytu v Thajsku som ju z Číny prostredníctvom internetu usmerňoval a radil, ako sa dopracovať k úspešnej prezentácii našej malej krajiny vo svete. Veľmi dôsledne moje pokyny rešpektovala, čo jej prinieslo veľký úspech.“



Absolútnou víťazkou sa stala súťažiaca z Portorika a na druhom mieste s titulom prvá vicemiss sa umiestnila reprezentantka Dominikánskej republiky. A nádherné tretie miesto si odniesla naša kráska, Denisa Pasečiaková.

Komentáre