Štýl

Denim je in. A teraz letí ešte viac!

"Rifľovina patrí medzi kľúčové prvky šatníka, v podobe nohavíc a bundy ju má takmer každý. Nebojte sa siahnuť ani po extravagantnejších kusoch. Ukážeme vám, na ktoré by vám mal v obchode padnúť zrak!"

Diana Vaculová, 17. januára 2014 10:00
Ilustračné foto Foto: Reserved


Denim štýl okupuje predajne nákupných centier snáď od ich samotných počiatkov. Kedysi to bolo len vo forme džínsov, no dnes máme nekonečné množstvo možností. Nechajte sa inšpirovať našimi radami.

Nohavice


Kto doteraz nevlastnil nijaké rifle, nech zdvihne ruku. Nikto? Otázne však je, či viete, aký strih je pre vás vhodný. A ten, ktorý je vhodný, sa nie vždy rovná tomu, čo je práve v móde. To však vôbec nie je problém. Ak si pripadáte viac sexi v zvonových džínsoch, než v skiny, či ak sa vám viac páčia takzvané 7/8 (alebo aj roll up-ky – drobnejšia „sestra“ pánskych nohavíc), neváhajte. Dôležité je, aby ste v nich vyzerali dobre. A okrem toho, túto sezónu je denim in v každej verzii.
H&M, Desigual, F&F Foto: H&M, Desigual, F&F

Rifľová bunda


Áno! Ak ste dlho uvažovali, či to je alebo nie je dobrý nápad – tu je odpoveď. Hodí sa ku všetkému, je výrazná, štýlová a dokonca i zahreje. Skrátka, po džínsoch je druhou najlepšou denim voľbou.
Reserved Foto: Reserved

Košeľa


Užší či voľnejší strih, s dlhými alebo krátkymi rukávmi, hlavne nech je denim a šik. Dolaďte ju výraznými doplnkami a budete priam žiariť.
Jennyfer Foto: Jennyfer

Sukne od výmyslu sveta


S výraznými zipsami, koženými prvkami či v inej než v klasicky modrej farbe. Všetky sú skvelé a hlavne zaujímavé.
H&M Foto: H&M

Vesty


Vesty idú spolu s rifľovou bundičkou ruka v ruke. Dokonale vyzerajú so svetrami všetkého druhu. Nechajte sa inšpirovať.
S.Oliver, Marks&Spencer Foto: S.Oliver, Marks&Spencer

Komentáre