Štýl

Závidíte celebritám ich telo? Prezradíme vám ich sparťanské zvyky!

"Dnes sme si posvietili na tri krásky z troch rôznych súdkov. Prečítajte si, ako o svoje postavy bojujú herečka Jennifer Aniston, modelka Miranda Kerr a speváčka Jennifer Lopez."

Veronika Rosputinská, 21. augusta 2013 14:00
Jennifer Aniston Foto: TASR/AP Photo
Prežiť v Hollywoode nie je ľahké, obzvlášť pre ženy. Aby sa v ňom udržali na výslní, musia za každých okolností vyzerať krásne a najmä, veľmi štíhlo. Trápia sa niekoľkohodinovými tréningami v posilňovni, stravujú sa veľmi striedmo a keď treba, hladujú. A ťažko vydreté postavy, kde tu upravené photoshopom, potom obdivujeme na obálkach magazínov.

Jennifer Aniston


Titul kráľovná driny sme udelili herečke Jennifer Aniston, ktorá sa aj vo svojich 44 rokoch pýši dokonalou postavou. To, že o ňu musí bojovať, priznala pred pár rokmi magazínu Shape. Prezradila, že denne vstáva už o tretej ráno, aby si dopriala hodinu jogy alebo aspoň hodinový beh. O piatej už rozbieha pracovný deň. Pri tom, koľko energie do neho potrebuje, sa však stravuje veľmi striedmo. Údajne si dáva pozor na to, aby nepresiahla 1300 kilokalórii, čo je pri jej výške veľmi málo. A ak pociťuje hlad, vraj si radšej zapáli.

Jennifer Aniston Foto: TASR/AP Photo

Miranda Kerr


Pôvodom austrálska modelka, jeden z najslávnejších anjelikov Victoria´s Secret, má už tridsať rokov, no postavu dievčatka. Po tom, ako ju čoraz častejšie začali podozrievať z anorexie, vydala knihu o výžive, v ktorej tvrdí, že žije tak zdravo, ako sa len dá. Vegetariánka Miranda pracuje 15 hodín denne, popri tom pravidelne cvičí jogu a beháva aspoň päť kilometrov. Navyše, štyri dni v týždni trávi v posilňovni viac ako hodinu. Zdravé, však?

Miranda Kerr Foto: TASR/AP Photo

Jennifer Lopez


Speváčke a herečke Jennifer Lopez závidí jej telo nejedna žena. Či by jej aj závidela jedálny lístok, to pochybujeme. Jen vsádza na jednodruhovú diétu, čo v praxi znamená, že celý deň konzumuje tú istú potravinu. Na druhý ju vymení za inú a tak ďalej. Pred dôležitým fotením je latinsko-americká kráska schopná týždeň mučiť telo v posilňovni niekoľko hodín a popri tom jesť iba ananás. Tomu sa teda povie pevná vôľa.

Jennifer Lopez Foto: TASR/AP Photo
Takéto spôsoby udržovania si postavy sa s celebritami spájajú, ale je ťažké povedať, či je to naozaj pravda. Isté však je, že nie je práve najbezpečnejšie to doma skúšať. Aby sa náhodou nestalo, že tú "krásnu postavu" budete vystavovať v nemocnici.

Komentáre