Štýl

Päťkrát iná v jednom tričku! Naučíme vás, ako prakticky kombinovať

"Klasické bielo tričko nie je nudné, ale nevyhnutné. Ak sa naučíte správne kombinovať a vrstviť, budete v ňom stále iná, stále trendy. Takto sa dá nosiť jedno tričko päťkrát inak!"

Veronika Rosputinská, 18. novembra 2013 6:00
Tričko Marks & Spencer, oblečenie Jennyfer Foto: Marks & Spencer, Jennyfer


Všetky ženy sa chcú páčiť a najradšej by v mali v šatníku toľko kúskov, aby mohli byť každý deň iné. Ak ste však práve nevyhrali v lotérii alebo nemáte štedrého sponzora, riešením je pre vás zaobstarať si pár univerzálnych kúskov, ktoré sa dajú jednoducho kombinovať. Základom je klasické biele tričko.

Mestská bohémka


Preferujete pohodlný a alternatívnejší štýl? Premeňte sa na mestskú bohémku v bielom tričku, ktoré doplníte nohavicami, sukňou či kabátom s folklórnymi alebo etno motívmi.
Marks & Spencer Foto: Marks & Spencer

Elegantná dáma


Že k elegancii biele tričko nepatrí? Ak je kvalitné a doplníte ho štýlovou puzdrovou sukňou, dojem trendy dámy rozhodne vzbudíte.
Tričko Marks & Spencer, oblečenie Karen Millen Foto: Marks & Spencer, Karen Millen

Džínsová klasika


Jednoduché a nikdy neopozerané spojenie bieleho trička či tielka s džínsami a teniskami skombinujte s výraznými doplnkami a veľkou kabelkou. Počas slnečných dní nezabudnite na veľké okuliare.
Tričko Marks & Spencer, oblečenie Jennyfer Foto: Marks & Spencer, Jennyfer

Šachovnica


Spojenie čiernej a bielej nesklame nikdy, preto má v šatníkoch miesto už celé desaťročia. Klasické biele tričko, čierne nohavice, pohodlné topánky bez vysokých opätkov, čo poviete?
Tričko Marks & Spencer, oblečenie H&M Foto: Marks&Spencer, H&M

Rockerka


Túto jeseň hrá prím drzý grunge štýl a tak túto päticu neuzavrieme inak, ako hravým rockandrollovým outfitom. Kožené alebo džínsové nohavice či sukňa, vybíjané topánky, kožušinková vestička či motorkárska bunda, to je túto sezónu in!
Tričko Marks & Spencer, oblečenie New Yorker Foto: Marks & Spencer, New Yorker

Komentáre