Štýl

Mrazivá biela vo vašom šatníku

"Jedna z najdávnejších klasík sa drží už niekoľko rokov na popredných priečkach rebríčkov. Biela sa o toto miesto zaslúžila svojou všestrannosťou. "

Diana Vaculová, 3. februára 2014 14:00
Reserved Foto: Reserved


Biela farba je charakterizovaná ako symbol mieru. V móde by to mohlo znamenať, že sa kamaráti jednoducho s každým odtieňom. A skvelo vyzerá aj osamote. Nebojte sa ju nosiť od hlavy až k pätám, biela totiž je a vždy bude symbolom čistoty a nepremožiteľného šmrncu.

Kombinácia materiálov a odtieňov


Pri nosení tejto farby je dôležité si uvedomiť, že má viacero odtieňov. Od snehobielej, smotanovej až k odtieňu slonovej kosti. Možno práve preto by ste mali dbať na vhodný výber tej správnej bielej pre vás, no nemali by ste zabúdať ani na materiály, z ktorých je dané oblečenie zhotovené. Vrstvenie je vynikajúci nápad najmä v kombinácií vlny a kože, či pri menej studených dňoch – bavlny a flanelu.

Jennyfer Foto: Jennyfer
Keď sa budete rozhodovať, či je práve biela vašou farbou, nesmiete zabudnúť ani na vašu pleť. Ak patríte medzi tmavé typy, ktorých pokožka nestráca snedosť ani v zime, potom vás biela dokonale rozžiari. V opačnom prípade sa môže stať, že budete pôsobiť chladne, to však neznamená, že by ste si ju nemali zvoliť. Veď aristokratická pokožka zladená so snehobielym outfitom bude pôsobiť priam kráľovsky.

Veľa dám sa priam vyžíva v rôznych kombináciách farieb, ak ste jednou z nich a chcete sa zahrať na módne dizajnérky, fandíme vám. Nezúfajte však, ak ladenie nie je vašou silnou stránkou. Veď niet nad spojenie krásnej čiernobielej.

Komentáre