Štýl

Ako zvýrazniť svoj šatník? Siahnite po modrej!

"Modrá patrí k najfrekventovanejším farbám v dámskych skriniach. Dôvod je jednoduchý. Nosí sa totiž vo všetkých podobách. Cez rifľovinu k pestrým bavlneným topom až k elegantným sakám. "

Diana Vaculová, 7. februára 2014 6:00
Reserved Foto: Reserved


Napriek tomu, že farbou roka 2014 sa stala Radiant Orchid, ani modrá za ňou nezaostáva. Blankytná, kobaltová, tyrkysová či pastelová. Výber je len a len na vás. Módni návrhári, ale i všetky známe hviezdy ňou už stihli vyfarbiť svoje outfity. Modrá je totiž hitom tejto zimy a svoj šmrnc nestratí ani na jar či leto. A ak sa pýtate, ktoré kúsky by vám práve v tomto odtieni nemali chýbať, dostanete jasnú odpoveď. Všetky.

Od hlavy až k pätám


Presne tak. Džínsy, tričko, kabelka i tyrkysové topánky? Prečo nie? Modrá je jednoducho dobrá. A túto sezónu priam najlepšia. Tak sa jej nebojte!
Šaty New Yorker, kabelka Parfois, topánky Marks and Spencer Foto: New Yorker, Parfois, Marks and Spencer

Doplnky


Tie by ste určite mali mať aspoň v jednom neutrálnou odtieni, ktorý sa hodí snáď ku všetkému. A tým modrá na sto percent je!
Šál Parfois, náhrdelník a prsteň New Yorker Foto: Parfois, New Yorker

V kombinácií s červenou


Ak patríte medzi typy, ktoré sa neboja zariskovať a očariť svoje okolie výrazným outfitom, potom je táto kombinácia pre vás ako stvorená. Nielenže v nej vyniknete, no budete i trendy.

Sako F&F, tričko Marks and Spencer Foto: F&F, Marks and Spencer
Pre menej odvážne dámy ponúkame jej zladenie s čiernou, sivou a bielou farbou. Dobrým nápadom je aj, ak výrazná modrá bude vo forme rifľovej bundičky či zimného kabátu. Hlavné je, aby ste sa cítili dobre. O to lepšie, ak budete popri tom i štýlové.

Komentáre