Štýl

5 sviežich tipov pre letné zážitky

"Nová kolekcia s.Oliver na teplejšiu časť roka vás pozýva užívať si slnečné mesiace naozaj štýlovo."

WEBMAGAZIN.sk-OTS, 31. mája 2024 14:57
Foto: s.Oliver
Nájdete tu veľa farebných kúskov, ktoré môžete nosiť v práci, ale aj na dovolenke. Čo musíte mať v tejto sezóne v šatníku, ktoré kombinácie vás nesklamú?


1 Háčkované kúsky a ľan
Okrem bavlny je tu nesmrteľný ľan, ktorý je pre toto obdobie ideálny. Je to prírodný materiál, je veľmi pohodlný a odolný zároveň, dobre absorbuje pot a rýchlo schne. V kolekcii nájdete sortiment ľanových sukní a šortiek, ale napríklad aj moderný oblek pozostávajúci zo saka v skrátenej dĺžke a nohavíc s vreckami na bokoch.
Romantické duše môžu opäť siahnuť po háčkovaných modeloch, ktoré patria medzi letné trendy už niekoľko sezón. Či už opatrne zvolíte háčkovanú tašku alebo oživíte svoj šatník háčkovaným topom či dlhými šatami bez rukávov, budete vyzerať neodolateľne. A čo je skvelé – háčkované outfity sa dobre znášajú s ľanom aj s bavlnou.



2 Mušelín je „must have“
Aj mušelínové kúsky sú súčasťou kolekcie už niekoľko sezón. Mušelín je ľahký, vzdušný, priedušný a veľmi pohodlný na nosenie. Jeho veľkou výhodou je, že ho nie je potrebné žehliť. Je teda ideálny na cestovanie, pretože mierne pokrčený vzhľad na ňom vyzerá úplne skvelo. V novej kolekcii s.Oliver nájdete päť rôznych modelov – šortky, tielko, dlhšiu košeľu s dlhým rukávom, skrátenú košeľu s trojštvrťovými rukávmi a košeľové šaty. Všetky kúsky môžete navzájom kombinovať.



3 Zobuďte v sebe zviera
Ako nosiť zvieracie motívy, aby nepôsobili ťažkým dojmom? Milovníčky extravagancie si môžu vybrať šaty s výrazným oranžovo-bielym vzorom. Aby outfit celkovo pôsobil trochu uhladenejšie, dá sa doladiť neutrálnymi doplnkami.
Ak by ste chceli do svojho šatníka priniesť zvieracie potlače, ale neodvažujete sa nosiť niečo tak divoké, stavte na jednoduché biele šaty, ktorým dodáte zvierací akcent napríklad šálom s farebnou leoparďou potlačou, alebo čiernobielym opaskom s prackou z korytnačiny. Prípadne si zoberte kabelku so zebrím vzorom v oranžovej farbe.



4 Inšpirované Portugalskom
Keď si spomeniete na Portugalsko, jednou z prvých vecí, ktoré väčšine ľudí prídu na myseľ, sú pestrofarebné dlaždice, ktoré zdobia fasády domov po celej krajine. Takzvané azulejos nájdete na uliciach v mnohých farbách, ale najväčšou klasikou je modro-biela kombinácia, ktorú si s.Oliver požičal pre niekoľko modelov vo svojej júnovej kolekcii. Kvetinový vzor môžete doplniť neutrálnymi kúskami - napríklad v námorníckej modrej, ktorá sa objavuje aj na vzorovaných modeloch.



5 Vo farbách letnej oblohy a pomarančov
Sýte a veselé farby jednoducho patria k teplým mesiacom. Bledomodrá evokuje bezoblačné modré nebo, zatiaľ čo oranžová pripomína šťavnaté pomaranče. Ich kombinácia s bielou vyzerá skvele na pruhovaných pletených šatách, kde je doplnená svetložltým akcentom. Maximálne pohodlie poskytne ľanová košeľa a ľanové šortky s viazačkou v páse. Ak sa nechcete vzdať džínsov, vyberte si biely variant so širokými nohavicami.



Vyberte si svoj letný look online na soliver.sk alebo v kamenných predajniach s.Oliver.

Komentáre