Hudba a film

Tretia séria Stranger Things sa blíži: Demagorgon je späť

"Spojenie sci-fi a osemdesiatych rokov funguje. "

Anton Krajčoviech, 21. júna 2019 13:00
Stranger Things - Season 3 Foto: Facebook/Stranger Things
Tretia séria vyjde 4. júla a keďže je to Netflix, všetky časti budú uverejnené naraz. Prvé trailery toho veľa nepredradili, no z najnovšieho môžeme jednu zásadnú vec - Demagorgon je späť.

Americký seriál začal pred tromi rokmi a obe jeho série zožali všetky úspech. Je zasadený do osemdesiatych rokov minulého storočia, do amerického mesta Hawkins v štáte Indiana.

Veci nabrali záhadný smer odkedy Will Byers (Noah Schnapp) zmizol na ceste od kamaráta Mika (Finn Wolfhard) a v rovnakom čase sa v malom meste objavilo dievča, ktoré nevedelo poriadne rozprávať a hovorilo si Eleven (Millie Bobby Brown).

Postupom času vysvitlo, že miestne vedecké stredisko robí pokusy, ktorými otvára bránu do paralelného sveta, tzv. „upside down“. Používa na to deti, ktoré majú nadprirodzené schopnosti - jedným z nich je Eleven.

Prvá séria sa točí práve okolo spomínaného Willa, ktorého sa pokúšajú zachrániť jeho kamaráti (Mike, Dustin – Gaten Matarazzo a Lucas – Caleb McLaughlin ), Eleven, rodina (mama – Winona Ryder a brat – Charlie Wheaton) a miestny šerif (David Harbour).

Druhá séria, ľudia zodpovední za experimenty s deťmi sú preč, no laboratórium ďalej funguje a momentálne sa snaží zatvoriť bránu do upside down. Príšera menom Demagorgon z druhej strany sa medzitým zmocnila Willa, ktorý je jej očami a ušami. Bránu napokon uzavrie Eleven a na druhej strane uväzní Demagorgona. Alebo nie? Uvidíme 4. júla.

Komentáre