Hudba a film

The Rock ako Danny DeVito? Pozrite si trailer pokračovania Jumanji

"Dobrodružná komédia Jumanji: Ďalší level príde do kín už v decembri."

WEBMAGAZIN.sk-OTS, 9. júla 2019 16:30
Jumanji Foto: Itafilm
Spomínate si, ako Vianoce roku 2017 v kinách ovládla dobrodružná komédia Jumanji: Vitajte v džungli? Film skvele využil komediálny potenciál svetových hviezd Dwayne “The Rock” Johnson, Jack Black, Karen Gillan a Kevin Hart a priniesol svieže humorné dobrodružstvo pre všetky vekové skupiny divákov. Nečudo preto, že čochvíľa príde do kín pokračovanie.

Pozrite si prvý trailer:


Nový pohľad najsmrteľnejšiu hru na svete prišiel po vyše dvadsiatich rokoch od kultového filmu s Robinom Williamsom a dočkal sa veľkého komerčného aj kritického úspechu. Na tento úspech chce nadviazať pokračovanie JUMANJI: ĎALŠÍ LEVEL, v ktorom uvidíte všetky známe tváre, no samozrejme aj niekoľko nových hercov.

Vo vianočnej novinke sa Martha, Bethany a Fridge vracajú do hry nájsť Spencera po tom, čo záhadne zmizol. Zisťujú však, že hra sa zmenila a prežiť vo svete Jumanji bude omnoho náročnejšie ako predtým. Pretože Jumanji viac nie je len džungľa, ale aj horúce púšte či zasnežené pohoria s novými, nebezpečnými nástrahami…

Ako režisér filmu sa vracia Jake Kasdan (Mrcha učiteľka), ktorý je spolu s Jeffom Pinknerom a Scottom Rosenbergom aj autorom scenára. Vracia sa tiež herecké kvarteto Dwayne “The Rock” Johnson, Jack Black, Karen Gillan a Kevin Hart, ktorých si diváci rýchlo zamilovali. Medzi nové tváre pribudla herečka a speváčka Awkwafina (Crazy Rich Asians, Debbina osmička), no hlavne herecké legendy Danny Glover (Smrtonosná zbraň) a Danny DeVito (Dvojičky, Batman, Matilda).

Podľa prvého traileru sa už teraz môžeme tešiť na originálne zámeny postáv, nové atraktívne prostredia a veľkolepé akčné scény. Samozrejmosťou bude humor, ktorému sa pri takom skvelom hereckom obsadení asi ani nedá vyhnúť.

Dobrodružnú komédiu JUMANJI: ĎALŠÍ LEVEL uvidíte v kinách opäť s titulkami aj dabingom už od 12. decembra. Film do slovenských kín prináša Itafilm.

Komentáre