Hudba a film

Svet Avengerov po Endgame

"Pozrite si trailer na nového Spider-Mana."

WEBMAGAZIN.sk-OTS, 19. mája 2019 11:38
Novinka Spider-Man: Ďaleko od domova Foto: Itafilm
Novinka Spider-Man: Ďaleko od domova začína niekoľko minút po skončení Avengers: Endgame.

Veľkolepým finále filmový vesmír Marvel nekončí! Ako však bude pokračovať svet Avengerov bez niektorých zo svojich najväčších hrdinov? Kto sa stane jeho novou nádejou? To všetko odhalí novinka Spider-Man: Ďaleko od domova, ktorej príbeh začína takmer okamžite po konci Avengers: Endgame a ukazuje Petera Parkera, ktorý musí čeliť novej hrozbe tentokrát úplne sám. Pozrite si ukážku z novinky Spider-Man: Ďaleko od domova, ktorá do našich kín zavíta už začiatkom júla.



Len niekoľko chvíľ po udalostiach filmu Avengers: Endgame si chce Peter Parker oddýchnuť od života superhrdinu a vydáva sa so svojimi priateľmi na výlet po Európe. Keď sa však objaví nebezpečná hrozba, záhadní Elementáli, musí sa spojiť s Nickom Furym a novým superhrdinom na scéne, Mysteriom.
Novinka Spider-Man: Ďaleko od domova Foto: Itafilm

V Spider-Man: Ďaleko od domova sa vráti pôvodné herecké obsadenie z obľúbeného filmu Spider-Man: Návrat domov - Tom Holland sa predstaví ako Peter Parker, rolu Neda si zopakuje Jacob Batalon a ako MJ sa opäť predstaví známa americká speváčka a herečka Zendaya. Vo filme sa tiež objavia známe tváre z Marvel Cinematic Universe - Samuel L. Jackson ako Nick Fury či Jon Favreau ako Happy Hogan. Novou posilou je charizmatický Jake Gylenhaal (Unesené, Skrotená hora, Sliedič), ktorý sa predstaví ako superhrdina Mysterio, ktorý sa spojí so Spider-Manom, aby porazili skupinu Elementálov. Zaujímavosťou je, že Spider-Man: Ďaleko od domova sa nakrúcal v Londýne, Benátkach, ale aj u našich západných susedov v Prahe či Liberci.

Chcete vedieť, ako vyzerá filmový svet Marvel po Avengers: Endgame? Nenechajte si ujsť komiksovku Spider-Man: Ďaleko od domova, ktorú do vašich kín už 4. júla 2019 prinesie spoločnosť Itafilm.

RÉŽIA: Jon Watts
SCENÁR: Chris McKenna, Erik Sommers, Steve Ditko (charaktery), Stan Lee (charaktery)
PRODUKCIA: Kevin Feige, Amy Pascal
HUDBA: Michael Giacchino
HRAJÚ: Tom Holland, Jake Gyllenhaal, Samuel L. Jackson, Zendaya, Jon Favreau, Marisa Tomei, Jacob Batalon, Tony Revolori
PRÍSTUPNOSŤ: od 12 rokov

Komentáre