Hudba a film

Richard Müller a Emma Smetana predstavili spoločnú novinku

"Skladba Tahle jedna vteřina má byť titulným singlom nového českého seriálu Eliška a Damián."

TASR, 27. júna 2023 14:47
Richard Müller a Emma Smetana pri nakrúcaní videoklipu k skladbe Tahle jedna vteřina. Foto: Kubo Krížo

V tejto piesni sa spojil mladistvý drajv a zrelý pokoj. Richard Müller a Emma Smetana sa po prvý raz pracovne stretli a je z toho jemná skladba o pominuteľnosti života a dôležitosti prežívania spoločného času s blízkymi, kým tu sú s nami.

Umelcov dala dokopy Richardova dcéra Ema Müllerová, ktorá je priateľkou Emmy Smetany. Mladú herečku, speváčku a novinárku považuje Richard za mimoriadny talent a tak o ponuke na spoločný singel dlho nerozmýšľal. Text k piesni Tahle jedna vteřina napísal partner Emmy Smetany, hudobník Jordan Haj, mix a master robil mladý producent David Kopecký.

„Je to naša prvá spoločná spolupráca a je naozaj veľmi príjemná. Emma je talentovaná mladá dáma, som rád, že som sa na to dal. Keď mi Emma poslala pesničku, okamžite ma chytila. Myslím si, že výsledok je dobrý, napokon, máme na ňu veľmi pozitívne reakcie, “ povedal Richard Müller.

"Tahle jedna vteřina je moja prvá pesnička v češtine. A prvý duet, ktorý spievam s niekým iným než s Jordym. To, že ma s tým Richard neposlal do hája, považujem za obrovské životné šťastie. Pesnička dopadla ešte lepšie, než som dúfala. Veľmi mu ďakujem, a tiež všetkým tým dobrým ľuďom okolo neho,“ uzatvára Emma Smetana.

Jemná skladba má byť titulným singlom nového českého seriálu Eliška a Damián.

Komentáre