Hudba a film

Na plátna kín mieri nová Evitovka

"Na plátna kín mieri nová Evitovka, pozrite si trailer Príliš osobnej známosti."

WEBMAGAZIN.sk-OTS, 3. decembra 2019 15:23
Príliš osobná známosť Foto: Continental film
Začiatkom budúceho roka vstúpi do kinodistribúcie nový film úspešného tvorivého tímu, ktorý stojí za kasovým trhákom Všetko alebo nič z roku 2017. Snímka Príliš osobná známosť je, podobne ako jej predchodca, adaptáciou knižného bestselleru spisovateľky Evity Twardzik Urbaníkovej. Do kín bude uvedená 16. januára 2020.

Film prináša príbehy troch žien, ktoré sa poznajú, alebo sa spoznajú. Spája ich priateľstvo, muž a malé, päťročné dievčatko. Simona si nanovo buduje život po tom, čo sa rozvedie a syn sa rozhodne žiť s otcom. Natáliu si nájde láska v podobe vdovca s malou dcérkou a obetavou babkou. A Eva aj v dôchodkovom veku zisťuje, že do jej života stále patrí láska partnerská, nielen tá k vnučke.
Príliš osobná známosť Foto: Continental film

Úsmevný, miestami dojímavý príbeh je dôkazom toho, že spôsobov lásky je toľko, koľko je ľudí na zemi. Že niekedy stačí málo, aby sa z kratochvíle vyvinul pevný vzťah, a ešte menej stačí na to, aby sa starostlivo vyskladané šťastie rozbilo na tisíc kúskov. Film o láske k mužom, k deťom, k sebe samým, o zodpovednosti za tých, ktorých milujeme, aj za tých, ktorí ich milovali pred nami. Film, v ktorom sa Slovenky nájdu.

Príliš osobná známosť je obsadená mnohými známymi tvárami – v hlavnej úlohe sa predstaví česká herečka Petra Hřebíčková, sekundovať jej bude Tatiana Dyková (predtým Vilhelmová) či Eliška Balzerová. Šarmantné mužské postavy, ktoré hrdinkám zamotajú životy, stvárňujú srbskí herci Branislav Trifunović, Predrag Manojlović a Chorvát Janko Popović Volarić. Zo slovenských hercov sa vo filme objavia Ľuboš Kostelný a Marián Mitaš.
Príliš osobná známosť Foto: Continental film

Snímka režisérky Marty Ferencovej a producenta Petra Núñeza vznikla v česko-slovenskej koprodukcii spoločností JOY DEPARTMENT, NUNEZ NFE a TRINITY PICTURES. Do kín ju uvedie distribučná spoločnosť Continental film.

Príliš osobná známosť
Premiéra: 16. januára 2020
Žáner: komédia
Jazyková verzia: slovenský dabing
Formát: 2D
Réžia: Marta Ferencová
Scenár: Marta Ferencová, Eva Urbaníková
Kamera: Mário Ondriš
Hrajú: Eliška Balzerová, Tatiana Dyková, Petra Hřebíčková, Ľuboš Kostelný, Marián Mitaš, Janko Popovič Volarič, Branislav Trifunovič a iní

Komentáre