Hudba a film

Na jeseň nám snímka Joker predstaví zrod známeho zloducha

"Ako sa z neúspešného komika stane masový vrah? 3. októbra 2019 príde do našich kín snímka Joker (réžia: Todd Phillips), ktorá sleduje zrod známeho komiksového zločinca. "

WEBMAGAZIN.sk-OTS, 6. apríla 2019 8:36
JOKER Foto: Continental Film
Prvá ukážka naznačuje, že známy herec Joaquin Phoenix bol pre úlohu skvelou voľbou.


Jeho vlastný príbeh sme na plátne zatiaľ nevideli. Postava Jokera bola súčasťou viacerých filmov a vrásky narobila mnohým hrdinom, na čele s Batmanom, pre ktorého je neslávne známy vtipkár úhlavným nepriateľom. Na jeseň uvidíme, čo doviedlo Arthura Flecka na cestu zločinu. Prvý teaser filmu napovedá, že za jeho zmenou bude znechutenie pomermi, ktoré v legendárnom meste Gotham nastali. Namiesto toho, aby sa nad nimi trápil, rozhodne sa Arthur nahodiť šťastnú tvár…

Okrem Joaquina Phoenixa, známeho z filmov Gladiátor či Walk the Line, sa vo filme objavia viaceré známe tváre – Robert De Niro (Taxikár, Zúriaci býk, Jeho foter, to je lotor!), Zazie Smith (Deadpool) či Frances Conroy (American Horror Story). Réžie sa zhostil ostrieľaný Todd Phillips, ktorý v temnej komiksovej adaptácii, paradoxne, zúročí dlhoročné skúsenosti z oblasti komédie. Na svojom konte má tri filmy série Vo štvorici po opici, kriminálnym žánrom komédiu okorenil v nedávnej snímke Vojnoví psi. Film Joker do slovenských kín prinesie distribučná spoločnosť Continental film.

Komentáre