Hudba a film

Máme všetko a štartujeme na Red Bull Tour Bus City Concerts

"Priatelia, poďte bližšie, uvoľnite sa a nechajte sa viezť. Šoféruje VEC a DJ Škrupo a berú hudobných príbuzných Martina Valihoru a Oskara Rózsu."

WEBMAGAZIN.sk-OTS, 5. júna 2014 15:36
Máme všetko a štartujeme na Red Bull Tour Bus City Concerts Foto: Red Bull Slovensko
Tí, vyumývali Red Bull Tour Bus, ktorý na základe hlasovania na redbull.sk/tourbus zaparkuje v Nitre, Žiline a Banskej Bystrici. 1042 hlasov rozhodlo o tom, že exkluzívne hudobné kombo zahrá mestské koncerty Red Bull Tour Bus City Concerts na streche vymakaného pojazdného stageu vytunenej Karosy.



Vyplazte uši, máme pre vás zvuk. Spev VEC feat. DJ Škupo, nálož na bicích dá drummer Martin Valihora a na bassgitare zabrnká Oskar Rózsa. Máme všetkých, máme všetko, hlavne máme chuť aj na scratch showcase a následnú afterparty with DJ VEC.

Hlasoval si? Tak tu to máš! Zvíťazila Bystrica s počtom hlasov 247, na päty jej šlapala Žilina (220 hlasov) a tesný boj o tretie miesto vyhrala Nitra (186 hlasov), ktorá porazila Košice iba o 5 hlasov! Ty máš čas? Ja mám čas. Red Bull Tour Bus City Concerts začínajú vždy o 19:00 a za lístok neplatíš. Berieme čiernych pasažierov na trase zem a vzduch v piatok 20. júna v Nitre na parkovisku pri zimnom štadióne, v sobotu 21. júna ideme do Žiliny na námestie Andreja Hlinku a posledná zástavka je v Banskej Bystrici 28. júna.
Foto: Red Bull Slovensko

Red Bull Tour Bus je jedinečný pojazdý hudobný nárez, ktorý tento rok opäť zaparkuje aj na najlepších festivaloch. Na rozdiel od rokov minulých s jednou zásadnou novinkou. 4500 hodín pracoval tuningový tím, aby zo starej Karosi ŠL 11 postavil fešandu, ktorá bude na svojej streche hostiť muzikantské esá. Tour Bus je ozvučený systémom Funktion One od Vice Audio a o poistenie na cestách sa postarala Allianz Slovenská poisťovňa. Tour Bus, kompletne postavený v dielni pri Prahe, poskytuje účinkujúcim komfort na pódiu i v priestoroch backstage. Česko-slovenský pojazdný stage je 10ty autobus na svete. Prvou krajinou bolo Nemecko, kde vznikol projekt krátkeho výletného busu značky Mercedes. Tri roky sme si na Slovensko požičiavali autobus z okolitých krajín. Na najväčších festivaloch ako Pohoda a Grape hrali busy z Litvy, či Poľska. V Čechách bude nový Red Bull Tour Bus súčasťou tourné kapely Lucie. Okrem letných festivalov zahrajú na streche autobusu svoje tours PSH, či Prago Union. Tešiť sa môžete aj na koncerty kapiel N.O.H.A., Vladimir 518, Mike Spirit a mnoho ďalších.
Máme všetko a štartujeme na Red Bull Tour Bus City Concerts Foto: Red Bull Slovensko

PROGRAM RED BULL TOUR BUS CITY CONCERTS:
20. jún – Nitra - parkovisko pri zimnom štadióne
21. jún – Žilina - námestie Andreja Hlinku
28. jún – Banská Bystrica - námestie pred Europa Shopping Center

Všetky koncerty začínajú o 19:00 h a vstup je zadarmo!

Časový harmonogram:
19:00 DJ Škrupo Warm-up
20:00 VEC feat. DJ Škrupo concert, Martin Valihora (drums) & Oskar Rózsa (bass)
20:45 Scratch showcase
21:20 DJ VEC

Tešíme sa na všetkých čiernych pasažierov!!
#tourbussk … @redbullsk … www.redbull.sk/tourbus

Komentáre