Hudba a film

Lovestream festival láka na nabitý program, headlinerom je IMT Smile

"Na pódiu sa okrem iných predstaví skupina Čechomor, ktorá originálnym spôsobom spracováva ľudové piesne. Domácu scénu bude reprezentovať skupina Heľenine oči. "

TASR, 3. decembra 2021 11:52
Na archívnej snímke spevák Ivan Tásler počas vystúpenia skupiny IMT Smile. Foto: TASR - Jakub Kotian

Lovestream festival oznámil už meno headlinera prvého dňa 10. júna budúceho roka, ktorým bude skupina IMT Smile. Známy je aj program prvého dňa, ktorý je nabitý kapelami, ako Kryštof či Lucie. TASR o tom informoval PR manažér Ján Kakaščík.

Zoznam kapiel prvého dňa na futbalovom štadióne Tehelné pole v Bratislave je tak už známy, postupne sa predstavia Heľenine oči, Čechomor, Kryštof, Lucie a na záver IMT Smile.


„Prvý deň nášho nového festivalu sme sa rozhodli venovať slovenskej a českej hudobnej scéne a keďže ide o festival na našom najväčšom futbalovom štadióne, tak tomu sme prispôsobili aj samotný výber skupín,“ uviedla pre médiá organizátorka podujatia Silvia Nemčovičová.

Na pódiu sa okrem iných predstaví skupina Čechomor, ktorá originálnym spôsobom spracováva ľudové piesne. Domácu scénu bude reprezentovať skupina Heľenine oči s ich metal-ska-reggae-folk-rockovou šou.

Veľké štadiónové koncerty obľubuje aj ostravská skupina Kryštof, ktorá len prednedávnom predstavila svoj ôsmy štúdiový album Halywůd.

Piatkový program bude pokračovať českou skupinou Lucie, ktorej vznik sa datuje do roku 1985 a ktorú dnes tvoria Robert Kodym, P.B.Ch., Michal Dvořák a David Koller.

O koncertné finále prvého dňa nového festivalu sa postará domáca už avizovaná skupina IMT Smile, ktorá práve v roku 2022 oslavuje svoje okrúhle 30. narodeniny.

„Ja sa veľmi teším, že to budeme môcť osláviť spolu s našimi fanúšikmi takto vo veľkom na Lovestream festivale. Náš program bude zložený z tých najväčších hitov, ktoré táto kapela za 30 rokov priniesla,“ hovorí líder kapely Ivan Tásler.

Predaj vstupeniek pre záujemcov prebieha na www.Predpredaj.sk.



Komentáre