Hudba a film

Letný hit číslo 1 exkluzívne v Lidli

"Oceana a jej „Everybody“ roztancuje aj Vás!"

WEBMAGAZIN.sk-OTS, 9. júna 2014 5:58
Oceana a jej „Everybody“ roztancuje aj Vás Foto: Lidl
Leto sa môže začať už v pondelok, v Lidli na Vás totiž čaká jedinečné CD s najlepšími párty songami. Singlom tejto kompilácie je letný hit číslo 1 - „Everybody“ od Oceany. Letný Lidl song si Vás získa hneď od prvých tónov. Hit „Everybody“, ktorý je vyjadrením radosti zo života, najprv opantá Vaše zmysly a následne ovládne aj Vaše nohy. Horúce rytmy latino a samba Vás zaručene dostanú do varu!

Oceana natočila k singlu „Everybody“ aj videoklip, v ktorom dokazuje, že nie je iba výbornou speváčkou, ale aj talentovanou tanečníčkou. „Everybody je predovšetkým o dobrej nálade, dokáže ľudí roztancovať a zvádza k pospevovaniu si,“ povedala tridsaťdvaročná rodáčka z Hamburgu, ktorá vo svojej tvorbe spája prvky žánrov Pop, R´n´B, Jazz, Funk a Reggae.

Nemecká speváčka Oceana sa preslávila oficiálnou piesňou futbalových majstrovstiev Európy v roku 2012. Hit „Endless Summer“ atakoval popredné priečky hitparád v mnohých krajinách, získal zlaté a platinové certifikáty.
Na albume „Endless Summer for Everybody“ nájdete songy od zvučných interpretov ako Bob Sinclar, Safri Duo, Kelly Rowland, David Guetta, Vengaboys, DJ BoBo či Shaggy. CD plné letných hitov kúpite vo Vašom Lidli za fantastickú cenu 3,99 €.

Singel „Everybody“ si môžete stiahnuť na iTunes:
https://itunes.apple.com/album/everybody/id878636940

Pozrite si aj oficiálny videoklip na YouTube:

Komentáre