Hudba a film

Kino novinky týždňa: Sila sa prebudila. Star Wars 7 mieri do kín

"Fanúšikova sci-fi sa dočkali. Siedme pokračovanie Hviezdnych vojen prišlo do slovenských kín."

Webmagazin.sk, 17. decembra 2015 10:00
Star Wars. Foto: youtube.com

Star Wars: Epizóda VII - Sila sa prebúdza


Fanúšikovia sa dočkali. Star Wars: Sila sa prebúdza je prvým filmom novej trilógie, odohrávajúcej sa v najslávnejšej filmovej galaxii.



Milenci tých druhých


Pred dvanástimi rokmi sa Jake a Lainey navzájom pripravili o poctivosť, no odvtedy vo svojich ľúbostných životoch kopia jedno fiasko za druhým a v záležitostiach srdca sa z nich stali beznádejní stroskotanci. Keďže sú obaja vinní zo sériovej nevery, sexuálnej posadnutosti a sabotáže vlastného šťastia, opäť sa stretávajú v rovnakej terapeutickej skupine. Dokážu byť muži a ženy iba priateľmi?



Vojtech


Film Vojtech je tragikomickým príbehom zo súčasnosti, ktorý humorne zobrazuje krízu stredného veku. Samotná tragikomika však nevychádza z nemotornosti postáv a ich neohrabanosti, ale zo situácií, v akých sa ocitnú. Film Vojtech by sa mal stvárnením prikloniť k americkému nezávislému filmu, ktorý dokáže spracovať aj ťažšie témy odťažito a s ľahkosťou.



Padesátka


"Kto sa smeje naposledy, ten sa smeje najlepšie", láka Vojta Kotek na svoju filmovú komédiu Padesátka, ktorá sa odohráva na hrebeňoch, svahoch a v chatách zasnežených Krkonoší. Vojta Kotek sa ako režisér chopil príbehu, ktorého dej sa točí okolo rázovitých ľudí z hôr, jedného bežkarskeho závodu a niekoľkých „padesátek“. Tvorcovia sľubujú situačný aj konverzačný humor, prekvapivé zvraty a tiež povestný Cimrmanov víchor z hôr.



Zdroj: moviemania.sk

ODPORÚČAME AJ:
Spielberg: Nikto nenahradí Harissona Forda v úlohe Indiana Jonesa
V USA zverejnili nominácie na Zlaté glóbusy 2016
V Bratislave mal premiéru nový slovenský film Vojtech
Mix najlepších piesní tohto roku vás dostane

Komentáre